Zpestreni lokaci, rozlehlost, atd.
//offtopic
Neprehanejte to s tema novejma lokacema. Thalie je na muj vkus strasne rozlehla a v soucasnosti dost prazdna (a vzhledem k limitu serveru nemyslim ze bude nekdy vyrazne plnejsi). Je tu podle me moc mala hustota hracu/plochu a postavy se hrozne malo potkavaj. Vim, ze tohle je na jiny tema, ale nedalo mi to nenapsat.
Neprehanejte to s tema novejma lokacema. Thalie je na muj vkus strasne rozlehla a v soucasnosti dost prazdna (a vzhledem k limitu serveru nemyslim ze bude nekdy vyrazne plnejsi). Je tu podle me moc mala hustota hracu/plochu a postavy se hrozne malo potkavaj. Vim, ze tohle je na jiny tema, ale nedalo mi to nenapsat.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
//offtopickucik wrote:Neprehanejte to s tema novejma lokacema. Thalie je na muj vkus strasne rozlehla a v soucasnosti dost prazdna (a vzhledem k limitu serveru nemyslim ze bude nekdy vyrazne plnejsi). Je tu podle me moc mala hustota hracu/plochu a postavy se hrozne malo potkavaj. Vim, ze tohle je na jiny tema, ale nedalo mi to nenapsat.
Suhlas, skor by sa mi pacilo, keby kazda lokacia bola niecim vynimocna (specialna vec v nej), lebo teraz je dost lokacii, ktore su len otom aby si sa niekde dostal a to je skoda.
Ora et Labora
Nemozes mat kazdu lokaciu niecim vynimocnu, to by nemalo ziadnu logiku, ked by si do kazdej jednej lokacie strcil nieco specialne. Nevravim o vynimocnych specialnych miestach na putovanie napriklad.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
(E.Hubbard)
Today, we face.
To naozaj musi byt v kazdej lokacii dung aby tam malo zmysel zajst? Ja som si rad presiel aj lokacie kde neboli dungy, dokonca ani ziadna prisera...ale bolo tam nieco ine...pripadne tie lokace viedli k niecomu zajimavemu ako jazierko, vodopad, skaly alebo len pekna priroda.
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Tak povedz konkretne ktore, s kludom mozes aj upravit pripadne dat konkretne navrhy co v nich "chyba". Ale asi nato zaloz novy topic alebo posli do PM.
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Když si to vezmeme, tak různorodejch lokací je fakt hodně a většinou každá má svoje vlastní potvory. Jsou dungeony kde jsou i zajímavý věci
Ale ty jsou většinou novější a určený spíš pro družiny s vyšším levelem. Ale mě by stejně stačil ten jeden les a pár druhů potvor...
Bohužel jsou lokace, kde je frekvence hráčskejch postav vysoká a pak jsou ty, kam se někdo dostane náhodou. Škoda, jsou často pěkný, ale asi se tam bojej sami i v družině.
Bohužel jsou lokace, kde je frekvence hráčskejch postav vysoká a pak jsou ty, kam se někdo dostane náhodou. Škoda, jsou často pěkný, ale asi se tam bojej sami i v družině.
DM
// offtopicKrata wrote:... tuhle hru beru jako zábavu a neřešim nějkaký nerovnosi typu: mě nekdo zabil, mě se někdo nelíbí a tak.. já seu toho bavim teda pokud to nepřesahuje meze a postava se fakt nechová jako bůh co všechno umí a zná atd...
Jop takovych postav je tu dost ... *pekne si rejpne*
PS: co takle okridleny elfove? *spomene si na neznu elfku z baldura*
Ora et Labora
Tato diskusia nak odumrela, ale vcelku rad by som ju ozivil.
Zaujimalo by ma co konkretne, teda ake lokacie by ste si priali na Thalii. Myslim tym rozne sprestrenie a upravy existujucich lokacii, ake dungy, nake putovne miesta, alebo ine zaujimave miesta, ktore by ste chceli na Thalii mat, pripadne ktorym smerom zamerat rozsirovanie. Takze prosim s kludom piste vase navrhy a napady teraz mate moznost ovplyvnit co nove na Thalii vznikne.
Zaujimalo by ma co konkretne, teda ake lokacie by ste si priali na Thalii. Myslim tym rozne sprestrenie a upravy existujucich lokacii, ake dungy, nake putovne miesta, alebo ine zaujimave miesta, ktore by ste chceli na Thalii mat, pripadne ktorym smerom zamerat rozsirovanie. Takze prosim s kludom piste vase navrhy a napady teraz mate moznost ovplyvnit co nove na Thalii vznikne.
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Me jde prave o to, pokud mozno nove lokace nepridavat (Vyjma planovaneho trpasliciho meste Farhenheim apodobnych). Napriklad hory jsou hrozne rozlehle a v kazde lokaci je treba jeden druh zvirete.
Muzu jen hadat, jak to bude vypadat, az se zabydli Khar Durn, ale podle me vzniknou dva temer izolovany svety. Izolovany vzdalenosti a pro maly lvly i silou potvor. Tohle podle me Thalii nesvedci. Samozrejme ze by bylo k nicemu, kdyby bylo vsechno nacpany u sebe, to je druhej extrem. Jde zkratka o to, najit idealni kompromis.
Je sice pekny, ze se tu da najit moc a moc druhu potvor, a ze je v tom takova pestrost, ale ve vysledku jsou to treba trikrat ty samy potvory, ktery trochu jinak vypadaj a jinak se jmenujou.
Proste a jednoduse. Podle me to chce priblizit rozlehlost sveta poctu hracu, ktery na nem hrajou.
Muzu jen hadat, jak to bude vypadat, az se zabydli Khar Durn, ale podle me vzniknou dva temer izolovany svety. Izolovany vzdalenosti a pro maly lvly i silou potvor. Tohle podle me Thalii nesvedci. Samozrejme ze by bylo k nicemu, kdyby bylo vsechno nacpany u sebe, to je druhej extrem. Jde zkratka o to, najit idealni kompromis.
Je sice pekny, ze se tu da najit moc a moc druhu potvor, a ze je v tom takova pestrost, ale ve vysledku jsou to treba trikrat ty samy potvory, ktery trochu jinak vypadaj a jinak se jmenujou.
Proste a jednoduse. Podle me to chce priblizit rozlehlost sveta poctu hracu, ktery na nem hrajou.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
tak nejak souhlasim, dalsi lokace uz moc ne, vyjimaje tech ropracovanejch a neodelanejch (trpasličí město atd..) spíš bych se věnoval opravování těch chyb, zavedení subras, craft a takovýhle věci, lokací je tu dost a až bude Farhenheim a Khar Durn tak bude kam chodit..
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Například kdo byl kdy naposledy v roklinkách ?Theo wrote:Ach.ej takproste na TH su lokacie, ktore zivaju prazdnotou
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť