Vcera sem se nudil a dotah sem asi za 20min pokusu skill na 1% z toho sem nasbiral 5 lahvi medu ... no a hostinskej mi dal 20 zlataku ... krkoun
Bude vcelareni nejak do budoucna vyuzitelny a nebo se s nim nepocita ???
Lord_Berserk wrote:Se chci zeptat esi se planuje nejaky rozumejsi vyuziti tohodle skillu.
Vcera sem se nudil a dotah sem asi za 20min pokusu skill na 1% z toho sem nasbiral 5 lahvi medu ... no a hostinskej mi dal 20 zlataku ... krkoun
Bude vcelareni nejak do budoucna vyuzitelny a nebo se s nim nepocita ???
Pokud si pamatuju, je to pozůstatek z předwipové doby, kde byl potřeba med nebo vosk při psaní svitků... už nevím přesně, jak to byloMolly23 wrote:A co třeba rybaření že... nebo já nevím. Mám skill asi 7 procent... možná později je to drsnější
no jen pockej...zalozim si v podtemnu profesionalní vcelařinu...z celého podtemna bude velký úl...hmmm Shianala včelí králov...tedy matriarchaBahnak wrote:No vážně, kdo může o sobě prohlásit že sbírá na Thalii nejlépe med?

To vim ze to je pozustatek ... bohuzel ten med nejde ani jist, tak sem se ptal esi s tim bylo zamejsleno i neco vic ??? Me se to jako RP libi ze muzes vcelarit, ale neni to vyuzitelny a ani tech moc ULU na Thalii neniBahnak wrote:Ano, je to pozůstatek ze starých dob, nicméně je neškodný (až tedy na nálet včel, který umí i zabíjet).
Systémově hře nijak nevadí a stejně jako rybaření je to spíše bonus pro Roleplayery - možnost chytit si na prut rybu a upéct na ohni či si z úlu vytáhnout medík... Já jsem za tyto malinké drobnosti rád. No vážně, kdo může o sobě prohlásit že sbírá na Thalii nejlépe med?
A ještě ta věc, že když dosáhnete 100% ve včelařině tak dostanete pernamentně systémem přiděleno +2 do všech atributů a imku na jedy