+3 do skillu max kazdy lvl
+3 do skillu max kazdy lvl
Systemove omezeni na skilly +3 do kazdeho max kazdy lvl mimo prvni level (character creation)
Znamena to ze si skilly musim rozvrhnout dopredu a nemuzu si je setrit protoze bych skilly pak uz nevytahl?
A co kdyz si zapomenu dat 4body na 1 levelu do dulezite vlastnosti a necham tam treba 0, ovlivni to max vysku dosazitelneho skillu?
Znamena to ze si skilly musim rozvrhnout dopredu a nemuzu si je setrit protoze bych skilly pak uz nevytahl?
A co kdyz si zapomenu dat 4body na 1 levelu do dulezite vlastnosti a necham tam treba 0, ovlivni to max vysku dosazitelneho skillu?
Re: +3 do skillu max kazdy lvl
Nechápu co tím míníš, ale musíš počítat s tím že pokud našetříš 10 bodů a chceš je později rozdělit tak ti rozdělení zabere 4 další lvly. Neni tam žádnej strop jestli se nepletu. Jen musíš počítat že ty body nepřerozházíš naráz, já to takhle udělal a měl jsem asi 40 bodů na přerozdělení a zabralo to nějaký ten čas a rozdělil jsem je všechny.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Jednoduchá matematika. Pokud nedáš na prvním lvlu body, dáš je třeba až na třetím tak nastane tato situace:
3. lvl
před lvlem = 0
po levelu = 3
maximum na lvlu = 6
4. lvl
před lvlem = 3
po levelu = 6
max = 7
5. lvl
před lvlem = 6
po leveleu = 8
max = 8
Prostě to déle trvá
3. lvl
před lvlem = 0
po levelu = 3
maximum na lvlu = 6
4. lvl
před lvlem = 3
po levelu = 6
max = 7
5. lvl
před lvlem = 6
po leveleu = 8
max = 8
Prostě to déle trvá
.
- -darkvision-
- Bůh
Proc tak slozite.
Kazdy lvl si muzes dat max 3body do kazdeho skillu (ale musis ty body mit).
Takze treba si das 3body do leceni a 3body do vycviku etc.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Já jsem reagoval hlavně na to maximum, ten zbytek už se pak zpětně snad vysvětlil-darkvision- wrote:Proc tak slozite.
.
me to treba pridat neslo, chtela jsem pridat do zastrasovani ktere bylo 1, body na rozdelni byli 2 a cena za pridani byla taky 2. podotykam ze to bylo pri postupu na level 2
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
To je zase jiný problém.rosnicka wrote:me to treba pridat neslo, chtela jsem pridat do zastrasovani ktere bylo 1, body na rozdelni byli 2 a cena za pridani byla taky 2. podotykam ze to bylo pri postupu na level 2
Jsou class skilly (dovednosti povolání), které tě stojí 1 stupeň za 1 bod. A pak jsou crossclass skilly (dovednosti které přímo nepatří tvému povolání) a tam 1 stupeň stojí 2 body. Zároveň je tam pak nižší maximální počet dosažitelných stupňů v dovednosti.
EDIT dodatek: jsem moc vyjetý na to, abych tu vysvětloval veškerý NWN systém.. guys chopte se toho někdo
Last edited by Nalkanar on 15:30 11. Sep 2011, edited 1 time in total.
.
takze kdyz to primo nepatri k memu povolani a pritom ty dva body mam tak mi to neprida? a neni to nejake divne?
Jsem jaká jsem.
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Ppokud je to crossclass skill, muzes je davat jen kazdy lichy level a stoji te dva body......pokud mas nasetrene body, muzes pridat i tri pri klikani levelu, ale stoji te to dvojnasobek, tedy 6 bodu.rosnicka wrote:takze kdyz to primo nepatri k memu povolani a pritom ty dva body mam tak mi to neprida? a neni to nejake divne?
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
no tak tohle jsem chtela vedet, pekne hezky polopatexxxMajkyxxx wrote:Ppokud je to crossclass skill, muzes je davat jen kazdy lichy level a stoji te dva body......pokud mas nasetrene body, muzes pridat i tri pri klikani levelu, ale stoji te to dvojnasobek, tedy 6 bodu.rosnicka wrote:takze kdyz to primo nepatri k memu povolani a pritom ty dva body mam tak mi to neprida? a neni to nejake divne?
Jsem jaká jsem.
Ono to neni, přísně vzato, "ob level", resp. je to "ob level" pokud to dáváš kdy nejdřív můžeš. Prostě class skill a cross class skill má jiný maximum (cc skill má poloviční) a to nemůžeš překročit; je jedno na kterym levlu si tam ty body dáš.
hyperpasivní myšohryz