Bezdůvodný útok NPC

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
zachy
Velmistr

Bezdůvodný útok NPC

Post by zachy »

Procházím kolem Hillských ruin, potkám tam hráče, pokecáme, Elfí hlídka byla přátelská. Jdu do Větrných vršků, vrátím se a elfí hlídka bezdůvodně zaútočí.

A nešlo o postavu Azhaela :mrgreen: .
Mohl bych poprosit nějaké DM o vytáhnutí z podsvětí moji postavu Hakunin?

Dál bych se chtěl zeptat, zda se něco podobného nestalo dalším hráčům druidů nebo hraničářů (u jiných povolání jsem s bezdůvodným útokem NPC neměl nikdy problémy).

EDIT: Děkuji DM Aulusovi za pomoc
Last edited by zachy on 15:49 30. Jul 2012, edited 2 times in total.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Re: Bezdůvodný útok NPC

Post by Bahnak »

V podtemnu zcela běžné - frakce tam blbnou jako na běžícím pásu, na povrchu málokdy, obvykle blbnou pouze zperzistentněné NPC protože mají zrovinka frakci která hapruje s jinou frakcí.
(tučňáci se nemají rádi)
Jinými slovy - stane se, každopádně vlastní povolání PC by na to nemělo mít vliv, jde pouze a jen o frakci.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
D_E_K_A
Mistr

Post by D_E_K_A »

Hm, ne nestalo. :o
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Teď se mi zabily dvě NPC v pevnosti a prej na sebe útočej NPC i v jinejch lokacích.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Sobik wrote:Teď se mi zabily dvě NPC v pevnosti a prej na sebe útočej NPC i v jinejch lokacích.
Moje chyba. Překlikl jsem se, když mi Miell ukazovala hůlky, půjdu to zkusit napravit a pak asi přijde restart.

EDIT: Tímto se omlouvám za zbrklost všem, kterým jsem zkazil hru. :wink:
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Locked