Tak vam hlasim, ze jsem v ramci poucovani mladeze sel ukazat malvinovy nejake ty zlobry ( na zapad od Ivory), kdyz je prej nikdy predtim nevidel. no a co se nestane. sel k nejakymu stromu hned na zacatku lokace, no a buch. je zaseklej ve stromu. ne primo v nem, ale ve ctverci o velikosti korenu stromu, kde se muze volne pohybovat.
NO a tak zkousel na mou radu padnout na zem, spat, pit, zpivat si, relognout, no proste cokoliv, a byl furt ve stromu.
Tak sem si rikal ze mu pomuzu. Co by takovej hobit nudelal na pomoc kamaradovi, ze? No tak zkousim obchodovat a obchodovat, jeslti ho to hodi ke mne.. no a stala se presne opacna vec.
a tak tam padame na zem, spime, pijem,zpivame si, relogujem se, no a jeslti neprijde DM s teleportem, tak tam asi budem spat, pit,zpivat si, relogovat jeste dodnes.....
// malvin se pry logne az v sobotu.. ja bych se rad lognul zitra rano, ale pak tady asi tydne nebudu, tkaze kdyby nahodou mne nekdo chtel rano mezi 10 a 11 vysvobodit tak mi napiste na 235.469.181 No nastesti na nas nemuzou ani zlobri,(kdyz uz mi na ne nemuzem) tak si je muzem ze stromecku odstrelovat, a z vetvicek delat nove sipy az do nekonecna...
no vlastne kdyz mi nekdo napise predem, tak se jen na vyprosteni postavy muzu lognout skoro kdykoliv, ale musim to vedet predem
Zaseknuti ve stromu
Jestli tam zajtra medzi tou 10 a 11 a mne do toho nic nepride tak ta vyhodim.
U tych stromov sa to obcas stava. Treba sa im radsej vyhnut a nebehat moc okolo nich.
U tych stromov sa to obcas stava. Treba sa im radsej vyhnut a nebehat moc okolo nich.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
(E.Hubbard)
Today, we face.
-
Seth-Plzen
- Obyvatel
Jeden vyhodeny.
Malvin nech sa ozve niekomu z DM na ICQ. 
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
- Lord_Berserk
- Velmistr
Koreny
malyho Frantu svazal strom korenama 
taky se jeden strom voto snazil ale po chvili cukani se mi povedlo dostat ze sparu tech velkejch korenu
taky se jeden strom voto snazil ale po chvili cukani se mi povedlo dostat ze sparu tech velkejch korenu
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Pokial sa niekomu nieco take stane, ze sa kdesi zasekne staci sa ozvat na ICQ niekomu z DM a ak ma dotycny cas velmi rychlo vas odtial vyhodi. 
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Slobodaaaaaaa!!!
Taak som sa včera prihlásil a som opäť slobodný .... zasa si beham volne po thalijskej prirode .... za rychlu a ochotnu pomoc DMiek velmi dakujem 
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!