Barbar
Barbar
Hromova zuřivost nefunguje perzistent object, nutno předělat.
Re: Barbar
Ale tam nefunguje imunita na strach, ale pouze imunita na paralýzu.J.F.Payne wrote:Terrifying rage funguje i na osoby s imunitou na fear.
Jinak když mě někdo zabil v zuřivosti barbara, tak mi zůstaly boosty na sílu a odolnost a tak. Zmizelo to až po vyspání.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
No, ale u ostatních se hází normálně na strach. Osoba s imunitou na fear automaticky failne save bez hodu.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Hromova zurivost zranuje i ty v parte, ale pise to jen ve vypisu.
Délka zuřivosti je ok, ale tim to konci, sila, odolnost a zachrany hody padnou po 5 sekundach.
Délka zuřivosti je ok, ale tim to konci, sila, odolnost a zachrany hody padnou po 5 sekundach.

-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Potvrzuju, s mnichem to saméJ.F.Payne wrote:No, ale u ostatních se hází normálně na strach. Osoba s imunitou na fear automaticky failne save bez hodu.
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
To je divné, mě to myslím drželo stále ta síla, odolnost a vůle.Diemo wrote:Délka zuřivosti je ok, ale tim to konci, sila, odolnost a zachrany hody padnou po 5 sekundach.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Jasná věc, vyzkoušíme.Diemo wrote:Vcera jsem to zkousel....divne, az to pobezi, zkusime to znovu.
Mě právě přišlo, že mi ty vlastnosti držely. A když mě někdo sejmul, tak to zůstavalo i po smrti. Když se postava vyspala, tak to zmizelo.
Jinak to normálně zmizelo po uplynutí zuřivosti.
No prostě ověříme
Opraveno.