Lokace Horní jeskyně 1
přechod v horní části vás zavede do lokace zatopené tunely 2, ale sem dojdete z lokace zatopené tunely 1. Navazovat by to mělo na Horní jeskyně 2 .
Horní jeskyně 2
přechod v levé části nahoře vede do lokace Horní jeskyně-doupě 2. Všechno je tady očíslované tak mi přijde divné, že chybí Horní jeskyně-doupě 1 . Nevím kde byl tvůrcův záměr a jak to má být správně.
OPRAVENO: chybný přechod
OPRAVENO: chybný přechod
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
- -darkvision-
- Bůh
Re: chybný přechod
Podzemní divočina 5 - doupě
/// koboldí nora, když jdete zpátky, tak podle mapy vpravo dole je přechod. Kterým jste do té lokace přišli. Bohužel zpátky už nehází.
/// koboldí nora, když jdete zpátky, tak podle mapy vpravo dole je přechod. Kterým jste do té lokace přišli. Bohužel zpátky už nehází.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
včera jsem to psal
Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!!
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
Nerozumím. Prostě mi napište přesné názvy lokací, mezi kterými přechod nefunguje, případně dodejte screeny s označením.
Vedoucí týmu Thalie