VYŘEŠENO: Lékárny
VYŘEŠENO: Lékárny
"Obyčejný obvaz" můžu vyléčit kohokoliv
"Obvaz s meduňkou" léčím jen sama sebe ať dělám co dělám
ostatní se mi moc zkoušet nechce, je to dost drahé.
"Obvaz s meduňkou" léčím jen sama sebe ať dělám co dělám
ostatní se mi moc zkoušet nechce, je to dost drahé.
Na vyžádání.
Re: Lékárny
Prý byla nahrána oprava při ranním restartu, takže nefungují jen ty staré zakoupené obvazy,u těch nových už lze na cíl .
Na vyžádání.
Neznám nastavení lékaren, ale při -1 hp se mi vypsalo toto a poslalo mě to do podsvětí. Dostal jsem předtím melfův kyselinový šíp nějak tak se ten spell jmenuje, má dvojí zranění tak jestli to nemohlo být tím, ale v jednom kole to je nemožné.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Mám podezření, že je něco špatně s léčením umírajících.. Včera jsem na ležícího Diema dala vyleč lehká zranění a v tu chvíli dostal doraz a podsvětí.Radim wrote:Neznám nastavení lékaren, ale při -1 hp se mi vypsalo toto a poslalo mě to do podsvětí. Dostal jsem předtím melfův kyselinový šíp nějak tak se ten spell jmenuje, má dvojí zranění tak jestli to nemohlo být tím, ale v jednom kole to je nemožné.
Na vyžádání.
Vím o tom, úprava bude zřejmě zítra.Nalkanar wrote:Lékárny dnes odpoledne kupované u Adriany zase léčí jenom mě.
Cajk, nebyl jsem si jist, jestli to vlastně někdo dal přímo do chyb.Shaman88 wrote:Vím o tom, úprava bude zřejmě zítra.Nalkanar wrote:Lékárny dnes odpoledne kupované u Adriany zase léčí jenom mě.
.
Tady jsem to přehlídl, ok, díky šamane.Shaman88 wrote:Vím o tom, úprava bude zřejmě zítra.Nalkanar wrote:Lékárny dnes odpoledne kupované u Adriany zase léčí jenom mě.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Termíny bych neměl nahazovat, nemám ted moc času, na minimálně týden kromě absolutní nutnosti nic neopravuju, musím si dodělat projekty do školy.
- Dark_Sidius
- Šlechtic
Lékárny zakoupené ve startovním obchodě jdou použít jen na sebe, ne na spolubojovníky.
Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů