ahoj .. už dlouho se potácím s problémem s načítáním lokací a to konkrétně : Karatha-Střední město,Karatha-Dolní město,Karatha-Horní město..
načítaní těchto lokací mi trvá fakt opravdu dlouho (s ostatníma není problém) a většinou načítaní těch lokací končí hláškou Časový limit vypršel Byl jsi odpojen se serveru... Neporadil by mi někdo co stím ?? opravdu mam problem jen stěma třema ... vše jede jak má lagy nemam atd... když se mi to povede načíst ...
VYŘEŠENO: Lokace Karatha Střed Horní dolní město
- DarkKnight
- Měšťan
VYŘEŠENO: Lokace Karatha Střed Horní dolní město
Vladimír Zručný- Velký Válečník s halapartnou
Merroiry- Šílený gnomí mág
Re: Lokace Karatha Střed Horní dolní město
Sniž si grafiku na minimum.DarkKnight wrote:ahoj .. už dlouho se potácím s problémem s načítáním lokací a to konkrétně : Karatha-Střední město,Karatha-Dolní město,Karatha-Horní město..
načítaní těchto lokací mi trvá fakt opravdu dlouho (s ostatníma není problém) a většinou načítaní těch lokací končí hláškou Časový limit vypršel Byl jsi odpojen se serveru... Neporadil by mi někdo co stím ?? opravdu mam problem jen stěma třema ... vše jede jak má lagy nemam atd... když se mi to povede načíst ...
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
- DarkKnight
- Měšťan
nepomohlo .. skusil se snad už všeAulus wrote:Sniž si grafiku na minimum.DarkKnight wrote:ahoj .. už dlouho se potácím s problémem s načítáním lokací a to konkrétně : Karatha-Střední město,Karatha-Dolní město,Karatha-Horní město..
Osobně si myslím že je to buď pomalým připojením a nebo množstvím placeablů v lokacích.
Vladimir Morzanov - "Nejsem upír...jen tak vypadám."
Ara Nerug - "Ara silná! Ara mlátit!"
Ara Nerug - "Ara silná! Ara mlátit!"
- DarkKnight
- Měšťan
net mam od upc 120mbi/sAlquist wrote:Osobně si myslím že je to buď pomalým připojením a nebo množstvím placeablů v lokacích.
najdi si na netu nějake přeměřeni a zjisti jestli maš važně takovej net... UPC posledni dobou nefunguje jak maDarkKnight wrote:net mam od upc 120mbi/sAlquist wrote:Osobně si myslím že je to buď pomalým připojením a nebo množstvím placeablů v lokacích.
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
http://www.speedtest.net/DarkKnight wrote:net mam od upc 120mbi/sAlquist wrote:Osobně si myslím že je to buď pomalým připojením a nebo množstvím placeablů v lokacích.
Rekni jakou rychlost ti to dava. O 120mbitech skrz bezny routery dost pochybuju.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.