VYŘEŠENO: Koule nezranitelnosti
VYŘEŠENO: Koule nezranitelnosti
Koule nezranitelnosti mě neochránila před vlastním kouzlem čtvrtého kruhu, hádám, že to má co dočinění s tím, že je plošné? Je to bug? Je nějaká šance na vytažení z podsvětí?
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Re: Koule nezranitelnosti
jojo, na evardovky se nevztahují imky na magii ani magická odolnostNalkanar wrote:Chapadla tuším obcházejí obecně tím fyzickým dmg i imky na magii.
Jedná se o fyzický damage, jelikož je to tuším vyvolávání, je to podobné jako když někdo vyvolá zvíře, také tě může zranit a korát v tomhle případě se vyvolávají blíže neurčená chapadla
Zajímalo mě spíš systémové vysvětlení, ale tvé uvažování je zřejmě správné. (nicméně už by správné nebylo u ohnivého šípu, a právě proto mě zajímá spíše systémové vysvětleníStrigo wrote:jojo, na evardovky se nevztahují imky na magii ani magická odolnostNalkanar wrote:Chapadla tuším obcházejí obecně tím fyzickým dmg i imky na magii.
Jedná se o fyzický damage, jelikož je to tuším vyvolávání, je to podobné jako když někdo vyvolá zvíře, také tě může zranit a korát v tomhle případě se vyvolávají blíže neurčená chapadla
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Vysvětleno.