Nevím co se děje, ale rozhodně, jestli ve mě dneska v noci nebylo DM, tak je něco extrémně špatně.
Postava sama sesílá kouzla, vidí pasti zeleně a některé potvory vysloveně friendly a co je nej, že při kliknutí na poklad se rozběhne a zaútočí na nejbližšího nepřítele i na větší vzdálenost. Což si nemyslím, že je ok.
Edit: k chybě došlo v karathských stokách, jestli to nějak pomůže. Ovšem nevylučuji, že i v jiných lokacích se to může dít, protože dál než stoky dneska už nejdu. Doufám, že RS to jistí.
OPRAVENO - Charm kouzla
OPRAVENO - Charm kouzla
Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!
Re: Nespecifikovatelná chyba
Podobná chyba se řešila, jde o nějaké občasné vzácné bugnutí frakce. Dříve hojně u formianů.
Ideálně jen vypisuj názvy lokací, to snad pomůže.
Ideálně jen vypisuj názvy lokací, to snad pomůže.
.
Mno, tak to je jasné. U formianů se to buglo a chybu jsem si nesl až do kanálů. (předtím jsem byl právě u formianů)
Problém je u těch dělnic jak kouzlí, něco párkrát zakouzlila a najednou jsem je měl všechny modré... dle mě by měla kouzlit omámení. Takže chybu bych viděl někde tam.
Problém je u těch dělnic jak kouzlí, něco párkrát zakouzlila a najednou jsem je měl všechny modré... dle mě by měla kouzlit omámení. Takže chybu bych viděl někde tam.
Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!
To same se mi stalo kdysi u zlobru, saman tam name zakouzlil nejake ovladnuti, nebo omameni to uz si nepamatuju ale mel jsem vsechny zlobry pote modre a pasti videl zelene.
To je jasný, pod vlivem kouzla se stáváš kamarád příšeráků, tedy nemůžeš je kydlit, ale můžeš si s nimi začít povídat.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
On to spatne popsal, tam slo o to, ze to pratelstvi pretrvalo i po skonceni kouzla. Zatimco zbytek party ty zlobry rubal, tak Piano mezi nima chodil neohrozene a mohl si s nima povidat 
S tímhle se setkám téměř pokaždé u Formianů, ale je to i v jiných lokacích. Pokaždé se "bugne frakce" když dostanu Omámení či Zmámení nebo jak se to jmenuje.Infra wrote:
Veškeré pasti jsou zelené, veškeré nepřátele zmodrají a musíš na ně útočit přes kruhové menu. Tento bug zmizne po každém restartu. Ale nikdy se mi nestalo, že by postava sama kouzlila a útočila na co se jí zlíbí.
Chiara Issell - Kněžka srdcem i duší
Quisys Morsen - Síla a svaly sester Morsenových
Akinyi Al-Dali - Mladá impulsivní čarodějka
Quisys Morsen - Síla a svaly sester Morsenových
Akinyi Al-Dali - Mladá impulsivní čarodějka
Re: OPRAVENO - Charm kouzla
opraveno
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Re: OPRAVENO - Charm kouzla
Nevím, zda to souvisí.
V podtemnu jsem dával určitým npc charm person, abych si vylepšil ceny (upřímně nevím, zda to vůbec funguje jak má). NPC často přehodilo, ale zůstalo modré - přátelské.
Dnes jsem to samé udělal na povrchu s mágem (ano, vzal jsem si mága tieflinga, abych otestoval, zda je opravdu na nic). Vetešník si hodil, zčervenal, spolu s ním všichni okolní obchodníci a pustili se do mně.
Vetešník však poté odmítal obchodovat i s dalšíma postavama - asi byl příliš rozzuřený.
EDIT: už jsem četl, co psal Caehan.
V podtemnu jsem dával určitým npc charm person, abych si vylepšil ceny (upřímně nevím, zda to vůbec funguje jak má). NPC často přehodilo, ale zůstalo modré - přátelské.
Dnes jsem to samé udělal na povrchu s mágem (ano, vzal jsem si mága tieflinga, abych otestoval, zda je opravdu na nic). Vetešník si hodil, zčervenal, spolu s ním všichni okolní obchodníci a pustili se do mně.
Vetešník však poté odmítal obchodovat i s dalšíma postavama - asi byl příliš rozzuřený.
EDIT: už jsem četl, co psal Caehan.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru