OPRAVENO: Barvířka v podtenu
OPRAVENO: Barvířka v podtenu
Ještě donedávna brala a rozdávala balíky. Celý ten rozhovor o balících chybí. Nevím jestli byl odebrán záměrně, ale ostatní NPC by k ní ráda balíky nadále posílala.
------------------ =^.^=
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Re: OPRAVENO: Barvířka v podtenu
Hm, já zase našel balíkáře rybáře v podzemní divočině 2 co mě poslal s balíkem na Kahzetské náměstí, kupodivu jedinej kdo na Kahzetským náměstí má v rozhodvoru balík je obchodník s hadrama a můj balík nechtěl.
A nebo je tam ještě někdo jinej, ale já ho nenašel.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Jak se jmenuje cílová osoba?Bahnak wrote:Hm, já zase našel balíkáře rybáře v podzemní divočině 2 co mě poslal s balíkem na Kahzetské náměstí, kupodivu jedinej kdo na Kahzetským náměstí má v rozhodvoru balík je obchodník s hadrama a můj balík nechtěl.
EDIT: Není to náhodou jistý chlápek na trhu v Kahzetu? Je to Pašerák na Černém trhu. Tohle npc dělá problémy najít :-/
Na vyžádání.
to bude von, dík, to mě fakt nenapadlo
KDVP
Jo to je von taky sem ho dnes omylem objevila !
kdyby na balíku nebylo někdo na trhu ale na černém trhu člověk by to pochopil líp :3
------------------ =^.^=
Ted má v Rozhovoru - Nemáš pro mě nějakou práci? ... Dál nic nevyskočí 
------------------ =^.^=