Už dvakráte se mi ztratila mula . Udělal jsem něco špatně nebo jsem nesplnil nějakou podmínku ?
nebo je to jen bug? Byla za mnou , děsně se vleče neviděl jsem jí měl jsem jiné starosti. Podívám se nahoru doprava a její obrázek je pryč - už jsem jí nenašel.
VYŘEŠENO: Mula - nosič
VYŘEŠENO: Mula - nosič
Menhiri Dierta
Re: Mula - nosič
Když někdo běhá jak s hnačkou tak se pak nemůže divit, že mu cestou mulu něco sežralo.
Na vyžádání.
Souhlas, nejpravděpodobněji jí někdo uhlodal 
Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!!
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
A tenhle vrahoun chtěl malého nákladního jezevce na týrání
.
Jinak vyplatí se nechávat mulu na začátku lokace. Přesune se na dalším přechodu s tebou. Pokud mas ochranná kouzla, mule si je zaslouží taky.
Jinak vyplatí se nechávat mulu na začátku lokace. Přesune se na dalším přechodu s tebou. Pokud mas ochranná kouzla, mule si je zaslouží taky.
Jen v poslední době díky omezení na caster level nejde mulu schovat na dlouho neviditelností... ale kamenka pořád funguje...
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Není tohle zneužívání systému a trestné? Přijde mi to krajně nemorální.Krysak wrote:Jinak vyplatí se nechávat mulu na začátku lokace. Přesune se na dalším přechodu s tebou.
Nejen Tobe.seveřan wrote:Přijde mi to ...
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
pavad wrote:Nejen Tobe.seveřan wrote:Přijde mi to ...
Zklamu Vás, ale mé postavy vůbec muly nenosí. Necháním nákladáku u vchodu bych na sebe upozornil. A kdyby mne následoval tam, kde chodím, tak by exnul velmi brzy.
I můj mág je tak mazanej, ze s sebou nosí výbavu, kterou zuby nehty poskládá sílu +12 a spokojene na sebe naloží nejen tlupu padlých hrdinů, ale i suroviny. A na rozdíl reperů jessina si ten krumpáček vezme se slovy *převlékla se do pracovního* (nasadila +12 itemy na silu. *zaječela jako permoník a vrhla se do práce*
To by jste neveřili, jak často se stává, kdyz jsem s Drtiskalem:
Drtous: Zapomnel jsem si krumpáček.
Jessina: To nevadí, pujčím ti svůj.
Drtous za minutu: Zlomil se.
Jessina: To nevadí, mám dva. Kopej.
A je mi uplně jedno, že mág u sebe nesmí mit sekery, krumpáče, lopaty, protože to není RP podle inkvizice.