Ed je velký mág...
VYŘEŠENO - Pád serveru 09.12.2015
VYŘEŠENO - Pád serveru 09.12.2015
Během identifikace předmětu z dropu totální shutdown serveru. mám zaplý zpětný monitoring pingu na server a mám důvodné podezření, že v momentě kdy se Edgar pokusil identifikovat dvoubřitý meč z dropu ze zapomenutého chrámu jsme shodili server.. nevím jestli zrovna nedělal někdo něco jiného, ale přišla by mi to hrozná náhoda... Edgar může dosvědčit. nebyl to žádný postupný nárůst... a zahlcení ale prostě instakill 
Ed je velký mág...
Ed je velký mág...
Re: Pád serveru 09.12.2015
Hold Edgar energii natáhnout musel
Ne....každopádně to spadlo až po určité době pokusu o dentifikaci i když trade bylo stále otevřené a nemyslím si, že by to bylo tím.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Menhiri byla u Modrého racka v pokoji nic speciálního nedělala , ale uložené jsem to neměl, a najednou z ničehož nic bum, bylo to dole. Dostanu něco a nebo si to pamatuje?
Menhiri Dierta
Nu zdá se, že budeme muset čekat na někoho s vzdáleným přístupem a nebo na 2:00 
Ani po mém restartu to nereaguje, tak dneska budeme žít!
"Don Salieri je hodný člověk, který má hodně přátel, a těch, co ho zradili už moc není. Don Salieri je také lidumil, který lidem rád pomůže, když si za ním přijdou pro radu nebo pro pomoc, ale to samé Salieri očekává od nich. Někdy se může stát, že se don Salieri rozhodne, aby jeho nepřátelé zmizeli do jednoho."