Chybně nastavený loot.
U tohoto bosse lze nalézt +5 věci z krejčoviny. Padl mi tam plášť +3 do všech záchranných hodů. Síla předmětu dle mého neodpovídá síle bosse. Pokud by vytvářel daný plášť řemeslník, tak za lepidlo zaplatí 160k, legendární kůže trofej cca 20k, louh kolem 10k a dále potřeba dvě leštidla na kameny. Když to sečtu, jedná se jen v nákladech o částku přes 200k. K tomu alespoň 2 reálné hodiny práce řemeslníka. Nehledě na to, kdyby tam padl krejčovský výrobek, na který jsou třeba rubíny…
Loviště - pobřeží - Strašidelný maják - Zmutovaný alchymista
Loviště - pobřeží - Strašidelný maják - Zmutovaný alchymista
Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj
Lens: mluvka
Sallias
Lens: mluvka
Sallias
Re: Loviště - pobřeží - Strašidelný maják - Zmutovaný alchym
Btw - to můžeš rovnou nahlásit většinu lootu u bossů, protože u mnohem "lehčích" bossů ti padne třeba prsten +2 regen, případně +3 ke všem sejvům, případně pavézy 3/+3AC a +2STR, apod. (což odpovídá stínovým věcem v hodnotě přes sto tisíc).Thurms wrote:Chybně nastavený loot.
U tohoto bosse lze nalézt +5 věci z krejčoviny. Padl mi tam plášť +3 do všech záchranných hodů. Síla předmětu dle mého neodpovídá síle bosse. Pokud by vytvářel daný plášť řemeslník, tak za lepidlo zaplatí 160k, legendární kůže trofej cca 20k, louh kolem 10k a dále potřeba dvě leštidla na kameny. Když to sečtu, jedná se jen v nákladech o částku přes 200k. K tomu alespoň 2 reálné hodiny práce řemeslníka. Nehledě na to, kdyby tam padl krejčovský výrobek, na který jsou třeba rubíny…
P.S.
Gratuluji k lootu, tohle jsme u něj ani zdaleka nedropli
P.P.S.
Zrovna Zmutovaný alchymista, pokud nejsi "praso-build" nebo ho systémově nepoprasíš nebo nejsi ve vícečlenné "optimální" partě je rizikový boss, který je schopen zabít i epica.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Thurmsi, díky za postřeh.
KaTo, ze statistik žádné kempení u bossů nevyplývá. Ten dung jde s určitými postavami pochopitelně sólovat. Ostatně jsme ho dokázali probít bez craft výbavy preepic už se SSF kdysi. V pěti lidech sice, ale craft výbava značně zvedá výkon postav.
KaTo, ze statistik žádné kempení u bossů nevyplývá. Ten dung jde s určitými postavami pochopitelně sólovat. Ostatně jsme ho dokázali probít bez craft výbavy preepic už se SSF kdysi. V pěti lidech sice, ale craft výbava značně zvedá výkon postav.
.
Nalkanar wrote:Thurmsi, díky za postřeh.
Joo to byly casy
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Tak to máte nějaké špatné záznamyNalkanar wrote:Thurmsi, díky za postřeh.
Je to pár týdnů zpátky, kdy jsme tam expili (+zamáčkne slznu dojetí+ ...v podobné sestavě jako kdysi s SSF...) a stávalo se nám, že ačkoli nahoře byly v truhlách klíče k mřížím, tak dole ležel mrtvý boss => někdo byl u něj (kus od něj
...NEBO je tu možnost, že DM když vidělo náš postup dungem, tak schválně skočilo k bossovi, zabilo ho a lootlo, abysme z něj nic neměli!!
P.S.
Celý minulý týden jsem já podobně "farmil" Drápatce. Primárně teda kvůli expům z drápatců a slizkých štírů o lokaci vedle, ale je mi divný, že mě to jako "farmení" bosse nechytilo
A v minulosti jsem podobně "farmil" zemního elementála - opět jako vedlejší efekt toho, že mobky (jen a pouze) v posledním patře mi dávaly expy.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)