PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Já bych byl taky raději pro víkend ale možna někdy najdu čas i přes ten všední den.
Victor Gall - G14
Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
No taky by se mi líbilo, když by se událo něco o víkendu.. přes den:) Ale tak to můžeme naplánovat třebas tu ZOO, ne?:)
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
A pustí mě do ZOO s lahvacem? 
Victor Gall - G14
Když tam pouštěj mě s batohem plným pivka...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
- -darkvision-
- Bůh
Jenze pokad to mas v báglu a není to videt .. působí to jinak, než pokad tam jdeš s lahváčem v ruce ..Bahnak wrote:Když tam pouštěj mě s batohem plným pivka...
To je asi tak jako kdyz jdu do kina s kafem v ruce od MC a nepustej me.. Na druhe strane kdyz jdu do kina a mam KFC v batohu tak me pustej bo to nevidej a bagly nekontroluji.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
bleee, neni to pak krapet teply?Bahnak wrote:Když tam pouštěj mě s batohem plným pivka...
Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
ne když si koupíš haldu plechovek z chlaďáku v krámu těsně před příjezdem do ZOO...
KDVP
FUJ plechovky...Bahnak wrote:ne když si koupíš haldu plechovek z chlaďáku v krámu těsně před příjezdem do ZOO...
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Mno jo, ale víkendy jsou blbí na pravidelný srazy. Většina lidí někam mizí a tak, na druhou stranu neni určitě problém něco i na víkend naplánovat... Stačí se dohodnout.PiAn0 wrote:Já bych byl taky raději pro víkend ale možna někdy najdu čas i přes ten všední den.
Ale na Zoo vám narovinu řikám velké NE. Nesnášim ty davy lidí tam a to nemluvim o tom, že vstupný je drahý jako prase. Spíš bych to viděl na nějaký posezení někde v parku, s dřevárnickejma mečema nebo se železem, nějakou tou mičudou a haldou stříkacích pistolek
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Klidně dorazím i na nějaké víkendové dřvohraní v přírodě.. jen to musí být někde poblíž a dostupný pro kočárek, páč mám dvě kukačky a nemám hlídání.. nebo spíš výjimečně.. proto ta ZOO
Každému co vyhovuje.. alespoň je z čeho vybírat a loni to bylo super 
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Já ti je s kátou rád pohlídám někde v lese...Miell wrote:Klidně dorazím i na nějaké víkendové dřvohraní v přírodě.. jen to musí být někde poblíž a dostupný pro kočárek, páč mám dvě kukačky a nemám hlídání.. nebo spíš výjimečně.. proto ta ZOOKaždému co vyhovuje.. alespoň je z čeho vybírat a loni to bylo super
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Aby ta vlastní neupravila po tyraelsku Tebe 
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Ve středu se ukážu, ale dorazim až tak po tý šestý nejdřív. Dřív se tam nedostanu.
Dorazím jen, když nebude pršet
Náhradní plán hádám není v plánu?
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Esli bude lejt je tu stále ještě biliard klub albertov alias chodovar alias Trojka. Většina snad zná
Kdo ne tak je to hned naproti zastávce Albertov směrem od ostrčiláku.