PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.

Plánované i proběhlé srazy.

Moderators: DM, WB

Jsem pro aby byl sraz:

Jednou za dva tejdny. (Moc nepiju, ale dám si.)
15
27%
Jednou tejdně (rád piju, ale nejsem takovej vožrala jako Theureg)
13
23%
jednou denně (Chlastám jako Theureg)
7
13%
nikdy (jsem nudnej abstinent)
21
38%

Total votes: 56

PiAn0
Měšťan

Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.

Post by PiAn0 »

Já bych byl taky raději pro víkend ale možna někdy najdu čas i přes ten všední den.
Victor Gall - G14
Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
Miell
DM adept

Post by Miell »

No taky by se mi líbilo, když by se událo něco o víkendu.. přes den:) Ale tak to můžeme naplánovat třebas tu ZOO, ne?:)
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC

https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
PiAn0
Měšťan

Post by PiAn0 »

A pustí mě do ZOO s lahvacem? :)
Victor Gall - G14
Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Když tam pouštěj mě s batohem plným pivka...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Bahnak wrote:Když tam pouštěj mě s batohem plným pivka...
Jenze pokad to mas v báglu a není to videt .. působí to jinak, než pokad tam jdeš s lahváčem v ruce ..
To je asi tak jako kdyz jdu do kina s kafem v ruce od MC a nepustej me.. Na druhe strane kdyz jdu do kina a mam KFC v batohu tak me pustej bo to nevidej a bagly nekontroluji.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Woxa
Měšťan

Post by Woxa »

Bahnak wrote:Když tam pouštěj mě s batohem plným pivka...
bleee, neni to pak krapet teply?
Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

ne když si koupíš haldu plechovek z chlaďáku v krámu těsně před příjezdem do ZOO...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Bahnak wrote:ne když si koupíš haldu plechovek z chlaďáku v krámu těsně před příjezdem do ZOO...
FUJ plechovky... :(
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

PiAn0 wrote:Já bych byl taky raději pro víkend ale možna někdy najdu čas i přes ten všední den.
Mno jo, ale víkendy jsou blbí na pravidelný srazy. Většina lidí někam mizí a tak, na druhou stranu neni určitě problém něco i na víkend naplánovat... Stačí se dohodnout.

Ale na Zoo vám narovinu řikám velké NE. Nesnášim ty davy lidí tam a to nemluvim o tom, že vstupný je drahý jako prase. Spíš bych to viděl na nějaký posezení někde v parku, s dřevárnickejma mečema nebo se železem, nějakou tou mičudou a haldou stříkacích pistolek :D
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Miell
DM adept

Post by Miell »

Klidně dorazím i na nějaké víkendové dřvohraní v přírodě.. jen to musí být někde poblíž a dostupný pro kočárek, páč mám dvě kukačky a nemám hlídání.. nebo spíš výjimečně.. proto ta ZOO :wink: Každému co vyhovuje.. alespoň je z čeho vybírat a loni to bylo super :lol:
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC

efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Miell wrote:Klidně dorazím i na nějaké víkendové dřvohraní v přírodě.. jen to musí být někde poblíž a dostupný pro kočárek, páč mám dvě kukačky a nemám hlídání.. nebo spíš výjimečně.. proto ta ZOO :wink: Každému co vyhovuje.. alespoň je z čeho vybírat a loni to bylo super :lol:
Já ti je s kátou rád pohlídám někde v lese... :twisted: Vrátím je zcela v pořádku, jen je trochu upravím po tyraelsku, myslím jejich myšlení, né zevnějšek. Ostatně, budu hlídat jednu vlastní, druhou cizí :mrgreen:
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Miell
DM adept

Post by Miell »

Aby ta vlastní neupravila po tyraelsku Tebe :twisted:
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC

Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Ve středu se ukážu, ale dorazim až tak po tý šestý nejdřív. Dřív se tam nedostanu.
Braenn
Bůh

Post by Braenn »

Dorazím jen, když nebude pršet :) Náhradní plán hádám není v plánu?
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Thuereg
Rytíř

Post by Thuereg »

Esli bude lejt je tu stále ještě biliard klub albertov alias chodovar alias Trojka. Většina snad zná :) Kdo ne tak je to hned naproti zastávce Albertov směrem od ostrčiláku.
Post Reply