To jsem si vycucal z popisku.Prasokralik wrote:Vytí vlka se počítá mezi mind-effecty. To že mind blank ruší jen magické sis vycucal z prstu. Ruší všechny.G-ladiator wrote:No, má zlikvidovat magický mind-effect. Vytí vlka se mezi ně zřejmě nepočítá.
Slabší vyčištění mysli
- G-ladiator
- Urozený
Re: Slabší vyčištění mysli
Pokud clarity strach odstraní a slabší vyčištění mysli ne tak je to chyba.
-
Prasokralik
- Bůh
Aha, opravdu? popisek říká:
zdůraznímThis spell renders all allies within the area of effect immune to mind-affecting spells and effects. All negative mind-affecting effects are also removed from the target creatures.
Buď neumíš číst (odpovídáš na foru, tkaže to asi nebude tímhle) nebo jsi se někde spletl. Která z možností je pravdivá?All negative mind-affecting effects are also removed from the target creatures.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
- G-ladiator
- Urozený
Z wiki:
EDIT: Popis, který jsi postnul(a?) je na Mind Blank (ne Lesser MB), který by podle popisku měl chránit před všemi mind-affecting efekty, nejen těmi kouzelnými jako Lesser MB.
Vyvodil jsem z toho tedy, že vrrčí vytí není ani spell, ani spell-like effect a tedy se na něj Lesser Mind Blank nevztahujeLesser mind blank
This spell renders the target creature immune to mind-affecting spells and spell-like effects, and removes all negative effects caused by such spells.
EDIT: Popis, který jsi postnul(a?) je na Mind Blank (ne Lesser MB), který by podle popisku měl chránit před všemi mind-affecting efekty, nejen těmi kouzelnými jako Lesser MB.
Guys klid... pokud to není chyba, tak se to rád dozvím, ale není třeba se o to hádat
.
- G-ladiator
- Urozený
Já se nehádám, vyjasňuju slušnou formou, jak jsem se dostal k názoru, že to bug není.
Jedinej rozdíl mezi mind blankem a lesser mind blankem je v oblasti působení
a spell like effect je jakákoliv schopnost která ustí v něco co funguje jako kouzlo například to jejich vytí
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
- G-ladiator
- Urozený
Jak jsem psal, vycházím z popisků, kde podle mě je rozdíl i jinde. Jestli je to ve hře jinak, to už nevím 
Neni to ofi stránka ale jen wiki...vycházet z toho že je to jinak formulovaný ale to samý je jen hloupý hraní si se slovíčky a naprosto zbytečný troling 
Ehm zpět k topicu, jo to vyčištění zdaleka nefunguje jak má a přiznám nevím jestli se to dá opravit kdyby jo bylo by to fajn no
Ehm zpět k topicu, jo to vyčištění zdaleka nefunguje jak má a přiznám nevím jestli se to dá opravit kdyby jo bylo by to fajn no
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
- G-ladiator
- Urozený
Na wiki je přepis popisku ze hry (alespoň tedy předpokládám a doufám
)
No comment fakt 
- G-ladiator
- Urozený
Ani nevím, jak bys to chtěl komentovat. Zítra si to ověřím ve hře, ale nevidím důvod, proč by někdo parafrázoval popisek toho kouzla, když ho může za 1) přepsat 2) jsou na té wiki popisy přepsané i s třeba s chybami, na které je pak upozorněno v poznámkách
Jinak v PnP pravidlech jsem Lesser Mind Blank nenašel, pouze ten obyč. verzi Mind Blank, která ochrání jednu osobu před jakoukoliv formou ovlivnění mysli včetně čtení myšlenek atp. a také před věšteckými kouzly.
Jinak v PnP pravidlech jsem Lesser Mind Blank nenašel, pouze ten obyč. verzi Mind Blank, která ochrání jednu osobu před jakoukoliv formou ovlivnění mysli včetně čtení myšlenek atp. a také před věšteckými kouzly.
*kouká na oba Mind Blanky* ok, takže to fungovalo správně... fajn.. jsem (ne)chtěl slyšet 
.
-
Prasokralik
- Bůh
wiki je správná na 100%mandos wrote:Neni to ofi stránka ale jen wiki...vycházet z toho že je to jinak formulovaný ale to samý je jen hloupý hraní si se slovíčky a naprosto zbytečný troling
vše co tam je popsáno, funguje tak jak je to tam popsáno
oficiální stránky i popisky jsou shit a je v nich víc bugů než kolik by zvládl udělat tým thalie na svém modulu za dalších 10 let jeho rozvíjení
popisky ve hře jsou lol a nikdy nic nefungovalo tak jak je v nich napsáno
rozdíl mezi mind blank a lesser mind blank je v targetu, lesser lze seslat na jednoho, normální je plošný a funguje na všechny parťáky v dosahu
gladiator máš nejspíš pravdu, já citoval mind blank, ne lesser mind blank
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Srovnal bych to s hastem a MH, učinek se taky nemění. Jediné co se mění jsou targety. Určitě by to mělo být stejnéPrasokralik wrote: rozdíl mezi mind blank a lesser mind blank je v targetu, lesser lze seslat na jednoho, normální je plošný a funguje na všechny parťáky v dosahu
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.