Pomocnici

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
RES
Měšťan

Pomocnici

Post by RES »

Chci se zeptat zda neni mozne udelat nejakeho golema ne toho z lidskeho masa ale proste stroj k magum se hodi neco jako je v singu ten golem co si lze sestrojit ten je moc peknej.Nemyslim to proto at je to nesmrtelnej stroj ale jde jen o vzhled.Nebo nebude spatnej napad udelat nejakou moznost nalest soucasti golema nekde v hustejch dungach a potom si ho nekde smontovat?Prosim WB o odpoved predem dekuji.
Kiri
Velmistr

Re: Pomocnici

Post by Kiri »

Jit by to urcite melo a golema by sis mel taky sestrojit, zajimal jsem se o to s Danielem, ale problem je sehnat ozivovaci kouzlo ;-) to ti jen tak nekdo neda :D:D:D:D pokud se teda neco nezmenilo, jinak soucastky ti udela trebsa remeslnik, ale to bude stat randal...a ten recept/ritual ..v zhledem k tem cenam, na to budes setrit este nejakej cas ..
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
OneHeart
Šlechtic

Post by OneHeart »

docela bych se přimlouval ,aby komponenty ke golemovy byly epický itemy (artefakty) a nebo z Dm questů jenom.
Fakt mě děsí představa, že přes Ivory proběhne banda mágů a za nima se skřípěním banda golemů :)
(já vím, RES psal ,že mu jde jen o vzhled. Ale je blbost dát obrovský kovový stvůře staty čokla...)
Vaillardo Vran:
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Golema treba budou moct z DMQ ziskat magove napr. do sidla jako straz, ale ne jako nastroj na zabijeni a pobihani sem tam...
Vedoucí týmu Thalie
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

Bez semu :lol: ...pro ten si budou muset k elementalum do Alwarielu nebo po navsteve Slaaadu :twisted:
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Hezky napad vyziti pro epicke postavy. :)

EDIT: vzal jsem ten nápad na týmové fórum a třeba z něj časem něco pěkného vyleze. :)
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
jiromir
Měšťan

Post by jiromir »

Kiri wrote:Jit by to urcite melo a golema by sis mel taky sestrojit, zajimal jsem se o to s Danielem, ale problem je sehnat ozivovaci kouzlo ;-) to ti jen tak nekdo neda :D:D:D:D pokud se teda neco nezmenilo, jinak soucastky ti udela trebsa remeslnik, ale to bude stat randal...a ten recept/ritual ..v zhledem k tem cenam, na to budes setrit este nejakej cas ..
nojo, chtelo by to Q "ktera sehnat Rabbi Löwa"
OneHeart
Šlechtic

Post by OneHeart »

jaromír wrote: nojo, chtelo by to Q "ktera sehnat Rabbi Löwa"
a já vim přesnou lokaci, juchů :twisted:
Vaillardo Vran:
Locked