zřejmě si pleteš význam slov odměna a tresthuman_wreck wrote:Mohl bych v rámci ponižování čuchat ...
Systém smrti
Re: Systém smrti
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
si nejdriv zjistit, jestli se tam ty knezky mejou... Aby to nebylo jak cuchat orkovi k držce (i kdyz jestli mas rad i tohle ;)human_wreck wrote:No ja jsem docela koumal, že bych hrál po wipu drowího otroka. Mohl bych v rámci ponižování čuchat ke knežčiným kalhotkám? :mrgreen:
- human_wreck
- Měšťan
2jiromir: Chápej tam nejde o ty pachy ale o vzrušivost tý situace 
Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
- Lord_Berserk
- Velmistr
AAAA tak orkovi k drzce jo.... hmmm hmmmm to si toho svyho zivota moc nevazisjiromir wrote:si nejdriv zjistit, jestli se tam ty knezky mejou... Aby to nebylo jak cuchat orkovi k držce (i kdyz jestli mas rad i tohle
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Hele, jestli by se hrála banda úchylných subíků drowí královny, mohla by být fakt sranda, to bych i založil druhou postavu:)
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
nevim no co je horší...jestli orčí zahnilá tlama nebo drowí zahnilá ta, jak se tomu riká slusne...(?)Lord_Berserk wrote:AAAA tak orkovi k drzce jo.... hmmm hmmmm to si toho svyho zivota moc nevazisjiromir wrote:si nejdriv zjistit, jestli se tam ty knezky mejou... Aby to nebylo jak cuchat orkovi k držce (i kdyz jestli mas rad i tohle
spodní brada?jiromir wrote:nevim no co je horší...jestli orčí zahnilá tlama nebo drowí zahnilá ta, jak se tomu riká slusne...(?)Lord_Berserk wrote:AAAA tak orkovi k drzce jo.... hmmm hmmmm to si toho svyho zivota moc nevazisjiromir wrote:si nejdriv zjistit, jestli se tam ty knezky mejou... Aby to nebylo jak cuchat orkovi k držce (i kdyz jestli mas rad i tohle
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
- human_wreck
- Měšťan
To by se to muselo hrát nastálo a navážno. Hlavní co mě odradilo je, že, když by nebyl žádný drow z dané rodiny ve hře, tak s tím otrokem nemáš moc co dělat.Darien wrote:Hele, jestli by se hrála banda úchylných subíků drowí královny, mohla by být fakt sranda, to bych i založil druhou postavu:)
Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
A jakto že ne? Osnovat vzpouru otroků a tajně trénovat, takže až přijde nafrněná drowí královna do hry se svým levelem 10, otrok na levelu 30 ji něžně vezme pod krčkem, posubí, nasadí obojek, vodítko a vyvleče na trh otroků v Karathe:)human_wreck wrote:To by se to muselo hrát nastálo a navážno. Hlavní co mě odradilo je, že, když by nebyl žádný drow z dané rodiny ve hře, tak s tím otrokem nemáš moc co dělat.Darien wrote:Hele, jestli by se hrála banda úchylných subíků drowí královny, mohla by být fakt sranda, to bych i založil druhou postavu:)
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
už je to snad i pravidlo, že můžeš hrát JEN nahoře, nebo JEN dole.Darien wrote:Hele, jestli by se hrála banda úchylných subíků drowí královny, mohla by být fakt sranda, to bych i založil druhou postavu:)
Pokud vím, je zakázaný hrát postavu podtemna a mít zároveň klaďase nahoře.
Vaillardo Vran:
Kde je to psáno? Nemyslím to zle, jen jsem k této informaci nějak nedošel. Pravda u mě to asi nehrozí, i když někdy v budoucnu bych si to podtemno prozkoumat chtěl.OneHeart wrote:už je to snad i pravidlo, že můžeš hrát JEN nahoře, nebo JEN dole.Darien wrote:Hele, jestli by se hrála banda úchylných subíků drowí královny, mohla by být fakt sranda, to bych i založil druhou postavu:)
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Darien: jen řikám že mi to tak připadá
, ale když je to tvůj nápad tak sry.. přesto si myslim že ted je to dobrý.. nic vysokýho a smrt zbytečně nekazí hru, tak jako tak se jí bojim protože každej exp dobrej
.. co terpve ztartit tak nehoráznou částku lagem či jinim technyckmy probléme (pád do oken
)
Jo otrokská vzpoura? tak to bych chtěl vidět jak by se dařilo
, by jste chytli drowí matku za "bradičku" a zůstal by z vás jen mastnej flek na podlaze kterej bude muset váš nástupce umýt 
Edit: myslim že o tomto pravidlu se teprve jedná
Jo otrokská vzpoura? tak to bych chtěl vidět jak by se dařilo
Edit: myslim že o tomto pravidlu se teprve jedná
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jestli to ještě není v pravidlech, tak by se to mělo přidat.Theogil I wrote:Kde je to psáno? Nemyslím to zle, jen jsem k této informaci nějak nedošel. Pravda u mě to asi nehrozí, i když někdy v budoucnu bych si to podtemno prozkoumat chtěl.OneHeart wrote:už je to snad i pravidlo, že můžeš hrát JEN nahoře, nebo JEN dole.Darien wrote:Hele, jestli by se hrála banda úchylných subíků drowí královny, mohla by být fakt sranda, to bych i založil druhou postavu:)
Proč? Prevence zbytečného a hrukazícího metagejmu při interakci těchto dvou skupin (podtemno X povrch)
Vaillardo Vran:
Pokud vim, tak je tu omezeni na clenstvi jen v jedne gilde. Drowi rodina necim takovym je a myslim, ze poradne se da hrat vzdycky stejne jen jedna postava.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
-
Seth-Plzen
- Obyvatel