Peníze

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

LDamian
DM Thalie

Re: Peníze

Post by LDamian »

Lord_Berserk wrote:
Zyga wrote:Ja vedel ze ta helma co se na ni snazim nasporit stala napoprve pulku toho co ted, pak sem celej natesenej vlezl do kramu a tam mi vesele oznamej ze uz stoji misto tri sest tisic :x
No prave proste todle se mi moc nezda v prubehu hry zvysovat ceny... to pak nekdo muze nasyslit levny veci pak se to zas zdrazi a muze vesele prodavat za draho :P
Tam byla tusim chyba, ze se to nastavit zapomelo - proste puvodni sortiment misto noveho... Ale jen tipuju.. normalne by se nic zdrazovat nemelo, ty ceny jsou predem stanovene.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
huhulak
Poutník

Post by huhulak »

no pri soucasnem ziskavani penez mi zdrazeni o 100% pride taky drsny
co takhle jen o 50%?
Zyga
Šlechtic

Post by Zyga »

Lord_Berserk wrote: No prave proste todle se mi moc nezda v prubehu hry zvysovat ceny... to pak nekdo muze nasyslit levny veci pak se to zas zdrazi a muze vesele prodavat za draho :P
Dobrej plan jenze to by ty hajzlici vobchodnicky museli to zdrazovani vohlasit dopredu, co jinak pak se stovkou bot? :? Takze svevolne zdrazujou, nehlasej to dopredu a este uzaviraj kartely. Pozaduju zrizeni thalijsky hospodarsky inspekce! :!: (nebo muzem usporadat poradny rabovani, byrokracii sem nikdy nemel moc rad a navic je to desne zdlouhavi a stejne nakonec musim platit :twisted: )
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

LDamian wrote:...mne neni možno brat jako "prumerneho hrace" - takze to, ze to ZATIM prijde v pohode pro mne, jeste automaticky neznamena, ze je to fakt v pohode. Podobne treba u Phottera... :) :wink:
doufám, že je to kompliment, hade :lol: :lol:
je fakt, že něco už sem v nwn vodehrál a ty priority se časem mění....asi něco jinýho očekává někdo, kdo hraje pár měsíců a viceméně testuje, co ta hra vlastně umí a něco jinýho veterán, kterej viděl koně blejt a hada couvat a často umí odhadnout, co bude dlouhodobě bavit i když to třeba momentálně bolí
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Teesha
Měšťan

Post by Teesha »

to já jsem pořád lama :) a vždycky budu
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin
jiromir
Měšťan

Post by jiromir »

V současný době mi přijde vydělávání docela přiměřený, jen lehce nudný. Jsem rád, že na pátym lvlu nejsem a víceéně ani nemůžu bejt žádnej milionář. Docela se mi to líbí... Jen bych začal pomalu zavádět nějaký alternativní možnosti výdělku promě vybírání dungů a stahování kůží (sbírání CNRkovejch surovin je taky moznost, ale to uz je tuplem nuda). Staci abych mel predstavu o budoucí podobě kraftu a pomalu bych se pustil do tvorby surovin pro budoucí kraft, který by byly i samostatně prodejný za nějaký přiměřený ceny.

Jestli jsem dobre pochopil, tak novej craft nebude to množstevní šílenství jako CNR, kdy je třeba hafec surovin a hafec času...že to bude střídmější a zábavnější. Moje vize těch surovin a kraftu je takova, ze nebude potreba vseho tolik, ale za to bude větší výběr ze surovin (tudiz ne 5 druhů hub, 3 druhy dřeva atd...) ale to se uvidí no. Pak by postavy mely moznost "ujet si" treba na jedny zakladni surovine a hledat kde vsude se nachazi, vyskytuje a jakej druh a vedely by co z toho vykraftit a jak nejaky dlouhodobejsim experimentovaním..
No a pak by se mohla nejak hodne vzacna surovina prodavat treba i v radech stovek zlatejch za kus v neopracovany stavu, ptz by byla opravdu vzacna a jen hodne malokdo by o ni vedel...napr.
Krata
Bůh

Post by Krata »

Ceny jsou drsný a s tou helmou, jak psal zyga, obchodník nakrkl i mě :evil: .. ale zas si budu více svých věcí vážit

Vydělávání peněz v podtemnu není nic lehkého.. budte rádi za ty keříky, my se ke všemu musíme nendřiv probojovat :wink: , ale doufám že craft tomu napomůže ale na druhou stranu i doufám že to nebude jako před wipe, kdy se dali vycraftit ohromné částky peněz a dobrých předmětů.. zase škoda těch kamarádů, kteří dávali tyhle věci potom zadarmo :lol:

Já sem s nýnějšim stavem spokojen :wink:
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Krata wrote:Ceny jsou drsný a s tou helmou, jak psal zyga, obchodník nakrkl i mě :evil: .. ale zas si budu více svých věcí vážit

Vydělávání peněz v podtemnu není nic lehkého.. budte rádi za ty keříky, my se ke všemu musíme nendřiv probojovat :wink: , ale doufám že craft tomu napomůže ale na druhou stranu i doufám že to nebude jako před wipe, kdy se dali vycraftit ohromné částky peněz a dobrých předmětů.. zase škoda těch kamarádů, kteří dávali tyhle věci potom zadarmo :lol:

Já sem s nýnějšim stavem spokojen :wink:
Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
human_wreck
Měšťan

Post by human_wreck »

Theogil I wrote:Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až.
On ti nikdo neřekl o tom bugu? :shock:
Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

human_wreck wrote:
Theogil I wrote:Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až.
On ti nikdo neřekl o tom bugu? :shock:
Ee, vo jakým? :shock: ..... :lol:

Možná proto, že kdyby nějakej byl a někdo by mi to řek, běžel bych to vcukuletu prásknou ... taková slepičí prdelka. :lol:
kucik
Temnota

Post by kucik »

Theogil I wrote: Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až.
To jsou rasove predispozice. Trpaslici byli stvoreni k tomu, aby byli chudy a dreli jak....trpaslici, kdezto Elfky k zivotu v blahobytu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

kucik wrote:
Theogil I wrote: Spokojen jsem též, jen by mě zajímalo jak jste dělali kraft před wipem, že jste z toho měli prachů jak Rokefeler, ti co mě znají, ví že jsem makal jak šroub pořád a tvrdě a každou stovku jsem si teda odedřel až až.
To jsou rasove predispozice. Trpaslici byli stvoreni k tomu, aby byli chudy a dreli jak....trpaslici, kdezto elfky k zivotu v blahobytu.
Grrrr já věděl, že ty potvory špidlouchý měl řezat na potkání hambářky jedny hambatý. :D
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

Theogil I wrote:Grrrr já věděl, že ty potvory špidlouchý měl řezat na potkání hambářky jedny hambatý. :D
věděl, věděl ale strach nedovolil :p
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Krata
Bůh

Post by Krata »

stačili lékarničky.. když ses snažil měl si peněz dost :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Krata wrote:stačili lékarničky.. když ses snažil měl si peněz dost :)
Na drogách se dalo vydělat o dost víc a snáž :wink:
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Locked