Tady bych si dovolil lehce odporovat.Rejty wrote:To už se ale bavíme o klerikovi boosterovi, ne healerovi. Ale i tak to lze, nutný boosty jsou do 4. kruhu, tudíž lze naplnit kruhy 1. - 5. jen boosty (včetně prodloužených) a do zbytku narvat healy.kokosak wrote:Nepočítáš s metamagií, která ti sežere i vyšší kruhy na úkor toho, abys měl použitelně dlouhý/výkonný spelly.
Pokad se bavíme o boosterovi, musíme brát v potaz, že bude využívat převážně prodloužených kouzel, tudíž se dostáváme až na 6.kruh (haste, ii, srko).
Jinak dále s tebou plně souhlasím a za mě asi nejvyužívanější "léčení" vždy bylo silnější obnova (7.) a massheal (8.). S tím že na sedmým a osmým kruhu asi nejvyužívanější pokad nejdeš do nějakého speciální dungu.
Jinak toho obyč léčení jak psal kokosak, to nevím kam prdnout, všechny low sloty jsem měl vždy boosty.
EDIT:
Plný souhlas, můj mág léčil lékárnou přes 80hpRejty wrote:Zrovna mág s body v léčení, případně s lepšími lékárnami může být slušný léčitel. Situace, kdy teče celé družině do trenek, mág zakouzlí timestop a léčí družinu lékárnami je k nezaplacení.LDamian wrote:Léčí mágem? Huh. Jsi mně dostal tedy. Čím?