Nehratelne

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

OneHeart
Šlechtic

Re: Nehratelne

Post by OneHeart »

Daanri wrote:Aspon vidno kto to hra kvoli vlasnostiam. Vsetko sama slechta, "obycajneho" drowa ani nestretnes.
Hezký blud, já si náramně užívám jako válečník tu vysokou int a char, stejně tak jako tu obrovskou SR. A jako třešnička na dortu ECL +2.
Takže tyhle řeči ,že tam dole lidi hrajou šlechtice jen kvůli statům jsou úplně vedle :wink:
Vaillardo Vran:
jitka
Obyvatel

Post by jitka »

steel_martin wrote:
TŘESTE SE POVRCHANI, TŘESTE!!!! CHCÍPNETE VŠICHNI! DO JEDNOHO!!!

CHA CHA CHA az svama vy podzemni krtci skoncime budete radi ze se vas aspon pulka vrati dolu kam patrite :twisted: a to jeste jen kdyz budeme mit hooooodne schovivavou naladu :wink:
BUH SNAMI . KDO PROTI NAM ?
Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
Teesha
Měšťan

Post by Teesha »

no já, když si dělal drowa, tak jsem ani nevěděl, že mají rozdílný staty....a šlechtice hraju ze zcela jiných důvodů :) a popravdě..nedělalo by mi problém hrát otroka, nebo nešlechtice...ale co už...
btw. žena mě nutí sehnat další kompl, že by si zahrála otroka :) asi ji ukážu doma otrokářství :D
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin
Zyga
Šlechtic

Post by Zyga »

Slechtici: to je tim ze neslechtic nebo otrok si proste neuzije intriky a spravny nervy drowsky spolecnosti :twisted: . Vetsina tech bonusu je pulce drowskejch postav vazne k prdu. Ale je sranda :D
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
Darien
Rytíř

Post by Darien »

steel_martin napsal:

TŘESTE SE POVRCHANI, TŘESTE!!!! CHCÍPNETE VŠICHNI! DO JEDNOHO!!!

No a teď tu o Perníkové chaloupce :mrgreen: :mrgreen:

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Krata
Bůh

Post by Krata »

U perníkové chlaoupky se sešla armáda drowů kerá se vydala povraždit povrch.. ne milé děti, povrch prohrál a drowové vládnou světu :twisted:
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Teesha
Měšťan

Post by Teesha »

Zyga wrote:Slechtici: to je tim ze neslechtic nebo otrok si proste neuzije intriky a spravny nervy drowsky spolecnosti :twisted: . Vetsina tech bonusu je pulce drowskejch postav vazne k prdu. Ale je sranda :D
přesně jak říká Zyga....ty správné intriky se točí ve vyšších kruzích...a pěkně se to rozjíždí....
chápu, že i mezi nešlechtici se dá intrikařit....ale já si vychutnávám zrovna tohle
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin
Magratela
Poutník

Post by Magratela »

Hihi koukam ze tu male deticky resi skrze hru sve nedostatky a myslis si ze kdyz budou hrac slechtice tak budou vic chlapacky asi :roll: A ty vase kecicky jakej je drow s jeho vlastnostma vlasne slabej a hrajeteho jen nahodou :lol: Drow slechtic je nejsilnejsi rasa trondove mate mag odolnost tedy zachrana na kouzla magove trestese a bonus do inteligence a charisma je vam malo +dalsi :?: Hrajete si smetanku ale na otroky hrat nemate pac si jen resite nejakej problem.Myslite si ze si kazdej zvas sedne nap.... a ze ovladnete svet poctem :?: :mrgreen: Asi vam nic moc nerika historie veci armada v boje je sice dobra ale neni to zarucene vyhrani valky :mrgreen:
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

nevíš, vo čem mluvíš
SR nechytlo jedinou magic missile vod těch vašich koboldů, int i cha si fajtr může nabouchat a votroky hrát nemusíme, ty si pochytáme vokolo Hagolu :mrgreen: sice sou prťavý a smrděj ale co, stejně maj v dolech zoufale krátkou životnost

btw.sem zvědavej...mooooc zvědavej, jak ustojíš hrát votroka ty, až tě lapnem :evil: :evil: :evil:
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Magratela
Poutník

Post by Magratela »

Kde berete tu drzost kdyz se nekdo jinej snazi hrat duergara a je v malem poctu ze vam pujde delat otroka kdyz uvas na to nikdo nema :?: Ted je nas dole zase o dva mene ale nevzdavam to a teste se :twisted:
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

ne, sorry, rád se budu mejlit ale podle toho jak píšeš tady asi bude lepší když se vůbec nepotkáme, budou z toho akorát všichni votrávený
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
RES
Měšťan

Post by RES »

:lol: Magratelo neres tu smetanku vsak oni poznaj jen co se knim Wall zajde podivat s pratelema na tu cistku jak chteji delat celemu svetu :twisted:
RES
Měšťan

Post by RES »

Dobrej drow mrtvej drow :twisted:
RES
Měšťan

Post by RES »

*schani si dlouhou nit na usi celej te jejich smetanky*Jooo to bude nahrdelnik :twisted:
Krata
Bůh

Post by Krata »

Kolik toho ještě napíšeš? zž po třetí se vracim do stejnýho fora za pár vteřin :D
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Locked