Paladinští koně

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Derken-
Bůh

Re: Paladinští koně

Post by Derken- »

dej si starý screeny do jedný složky a měli by se ti ukládat zase všechny nový, měl jsem s tim taky problém.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Myrpa
Rytíř

Post by Myrpa »

Anebo když hraješ v okně, tak to někdy nemá focus pro printscreen a musíš alt+tabnout, nebo minimalizovat+obnovit okno, aby to fotilo hru a ne windows do schránky. To lze ale zjistit jen tak, že si ověříš, jestli se ti ten screen jako soubor vytvořil.

Myslím, že by ta změna měla být nezávadná, takže phenotype.2da (cep2_top_v21.hak) sloupeček DefaultPhenoType nastavit na 0.

Z changelogu patche 1.67
- Added a new "DefaultPhenoType" column to the phenotype.2da. The number specified in this column will be the phenotype that will be used in the case where the model does not exist for the desired phenotype (e.g. when using the SetPhenoType() scripting command).
Tady ukázka jak to v tom phenotype.2da je teď (a co asi tvůrci zamýšleli a co jim nevyšlo).

Code: Select all

Label           Name         DefaultPhenoType
0         Normal          2223         0
...
10        W_Horse         16815210     17                   
11        Bl_Horse        16815211     17
...
17        Br_Horse        16815207     0
...
*to samé s poníky*
Narsith
Šlechtic

Post by Narsith »

Myrpa wrote:Anebo když hraješ v okně, tak to někdy nemá focus pro printscreen a musíš alt+tabnout, nebo minimalizovat+obnovit okno, aby to fotilo hru a ne windows do schránky. To lze ale zjistit jen tak, že si ověříš, jestli se ti ten screen jako soubor vytvořil.

Myslím, že by ta změna měla být nezávadná, takže phenotype.2da (cep2_top_v21.hak) sloupeček DefaultPhenoType nastavit na 0.

Z changelogu patche 1.67
- Added a new "DefaultPhenoType" column to the phenotype.2da. The number specified in this column will be the phenotype that will be used in the case where the model does not exist for the desired phenotype (e.g. when using the SetPhenoType() scripting command).
Tady ukázka jak to v tom phenotype.2da je teď (a co asi tvůrci zamýšleli a co jim nevyšlo).

Code: Select all

Label           Name         DefaultPhenoType
0         Normal          2223         0
...
10        W_Horse         16815210     17                   
11        Bl_Horse        16815211     17
...
17        Br_Horse        16815207     0
...
*to samé s poníky*
No bylo bydobre kdby někdo erudovany sem hodil navod i pro laiky jak to upravit aby ty zatraceny zbroje byly vidět i na jinych konich a ne jen na hnědacich. :mrgreen:
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Na hnědácích také není vidět vše jak jsem psal ale, tak pozor!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Myrpa
Rytíř

Post by Myrpa »

Já doufám, že se to týká jen některých modelů rób. Zatím jsem nenašel ruce a nohy a torsa, které by hnědák amputoval.

Jinak sorry za nedorozumění, tohle musí upravit kucík. (Když jsem tu diskuzi načal veřejně, tak jsem ji jen chtěl i veřejně dotáhnout včetně výsledků.)
Locked