kucik wrote:Klobouk: Ještě mě napadá udělat extra bojové koně, kteří by měli víc HP, ale zároveň vyšší cenu.
Na základě jakého příspěvku tě tohle napadlo? To tu snad nikdo nenavrhuje. A mě se to nelíbí (Nalkův argument, nemohoucí drowové). Já beru koně jako RP prvek, nechci podporovat jeho bojové využití. Jen ho chci lépe ochránit při jeho RP akci "vedení koně", aby z něj nebyl salám nelogicky rychle a rychleji, než já stačím něco udělat. Protože pak koně nevedu tam, kde bych chtěl, ale radši na něm jedu ze stejného důvodu, z jákeho by se stalo po zavedení bojových koní přesně to, co píše Nalk. A to mi jako podpora RP nepříjde a prostě stejně si toho koně koupím. Čili aplikován na mě ten tvůj argument nefunguje. Ale respektuju ho a pokud pořád platí, OK.
Kůň ze systému, na kterém se jezdí na Thalii má pár modelů (poníci, bělouš, hnědák, vraník, božsky zapálený a pekelník). Jiné modely do tohohle systému nenarvete - pokud někdo nevymyslí převratný objev jak. Tedy jako bojový kůň ani kůň, ani poník vypadat nebude.
Systém koní paladinských má mnohé využití - prakticky libovolný model jízdního zvířete (jediné omezení, že by tam měl pasovat výškou modelu, a to jen proto, aby to nevypadalo blbě, že postava sedí v modelu zvířete, nebo naopak vysí ve vzduchu vysoko nad hřbetem) - jízda i pro drowy, atd.
Ale má jedno velké mínus - spoustě lidí se seká. Na druhou stranu spoustě zase ne. A nenapadá mě nic jiného, než udělat primitivní demomodul, nebo demosystém do hry, kde si každý zkusí jízdu a pak anketu, ve které se každý vyjádří, jestli je ten systém pro něj hratelný, nebo není.
A já si jdu koupit koňský salám!