Karogan wrote:Tak jsem si to všechno stáhl a když to rozbaluji, tak mi to říká, že jsou všechny soubory poškozeny, včetně portrétů atd....
Nejsi sám.Včera mě dva lidi psali stejný problém.
Karogan wrote:Tak jsem si to všechno stáhl a když to rozbaluji, tak mi to říká, že jsou všechny soubory poškozeny, včetně portrétů atd....
Vse co ma priponu .hak do adresare hakhaky do adresáře HAK, tlk soubor do adresáře TLK, hudbu do adresáře MUSIC.
TO sjem tam právě našel taky.. no vyzkouším again a uvidím.Rejty wrote:Nainstalujte CEP, podle přiloženého návodu uvnitř. Poté vše označené jako povinné, haky do adresáře HAK, tlk soubor do adresáře TLK, hudbu do adresáře MUSIC.
Pokud chcete, muzete si stahnout i doporucene veci, ty se zpravidla pote rozbali do adresare OVERRIDE.
Dobrý vyzkouším a uvidímkucik wrote:Vse co ma priponu .hak do adresare hakhaky do adresáře HAK, tlk soubor do adresáře TLK, hudbu do adresáře MUSIC.
Vse co ma priponu .tlk do adresare tlk
Vse co ma priponu .bmu do adresare music
Nepovinne veci do adresare override, pokud neni receno jinak.
Zrovna vcera to jedna slecna uspesne postahovala a nainstalovala, takze bych v tom fakt nehledal vedu.
To mi prijde jako blbost uz z toho duvodu, ze pripony se pouzivaji tripismenne.Karogan wrote:Má to příponu MPEGkucik wrote:Do slozky modules nic davat nemusis. Co to ma za priponu?