Volnost pohybu
- G-ladiator
- Urozený
Re: Volnost pohybu
To tak bývá. Taky se to pak opravuje a balancuje. A hodně lidí kolem toho remcá 
- -darkvision-
- Bůh
Silvoši, musíš někdy na sraz, až poznáš Shamana osobně, poznáš že nic není nemožnéSilvaner01 wrote:hodně štěstí při těch opravách , zatím co jsem si všiml, když se něco opravilo, tak většinouShaman88 wrote:Řeknu to takhle, jestli je ta část co jsem psal výše nebezpečná tak ji lze opravit.
Jinak v budoucnu bude na Thalii systém, který bude globálně počítat rychlost postavy a bude brát v potaz veškeré faktory.... tzn... přetížení, spěch, spěšný ústup, veškeré snižovaní a zvyšování rychlosti pohybu, jízdní zvířata a také monky, barbary prostě vše. (Již mám část rozdělanou a připravené vzorce pro přepočet).
Třeba těžce přetížený monk bude stejně rychlý jako těžce přetížený kdokoli jiný. Je to velmi nutné protože celý systém rychlosti v nwn je hodně zabugovaný, a tohle, co se tady řeší je jen drobnost.
opravovaná chyba zmizela, ale vyskočily z toho dva další bugy uplně někde jinde...
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Na ty jedou jiný věci 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.