Plavání v Neverwinter Nights apod.

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

davidsoft
Šlechtic

Plavání v Neverwinter Nights apod.

Post by davidsoft »

Toto téma zakládám jako diskusi k http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 26#p130126 a dalším výsledkům mé tvorby v NWN.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>

[Desatero přikázání pro role-playera]   [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
XŠevyX
Rytíř

Re: Plavání v Neverwinter Nights apod.

Post by XŠevyX »

To je parádní :surprised: Opravdu skvělá práce :wink:
=============
Seart
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

Děkuji za uznání. S tou vlastní animací příliš spokojen nejsem (zejména pohyby rukou mi připadají trochu nerealistické), ale v tvorbě animací nejsem profesionál. Hlavně že to přepínání funguje.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.

XŠevyX
Rytíř

Post by XŠevyX »

Jistě, tam jde hlavně o ten princip, že se postava může pohybovat pod hladinou. Podle mě je to skvělé
=============
Seart
kucik
Temnota

Post by kucik »

Fakt pěkný.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Pěkný, konečně bude craftové povolání lovec perel :P
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

KaTo wrote:*dívá se jak plavou a napadá ho* ...že bez vody by takhle mohli..některé "xenotypy" i lítat, ne?* :biggrin:
Správná úvaha. Nebo lézt po stromech. :D

Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Dobrá práce.
Jelikož se v tom vůbec nevyznám, tak bych měl otázku.
Funguje to takhle i když není povrch lokace deska? - jak pak fungují ty výškové úrovně.
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Dobrá otázka :-D
I když jedna featura by pak mohla plnit rovnou tři věci: Plavání, šplhání a krtek :-D
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

A zajímalo by mě jestli je možné udělat i bojové animace - ve stylu - kop s otočkou, podkopnutí nohou, kop do rozkroku....
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Klobouk dolů kámo, jsi fakt borec !! :mus_3:
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
slencak
Rytíř

Post by slencak »

*uznale zabručí* ....když vemeš v potaz trpasličí lásku k vodě, máš hned ve výpočtu o jednu rasu méně :wink:
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

Shaman88 wrote:Dobrá práce.
Jelikož se v tom vůbec nevyznám, tak bych měl otázku.
Funguje to takhle i když není povrch lokace deska? - jak pak fungují ty výškové úrovně.
Výškové úrovně fungují tak, že postava plave v určité výšce nad povrchem podlahy. Když tedy podlaha není rovná, postava se patřičným způsobem přesune nahoru/dolu tak, že její svislá vzdálenost od podlahy zůstane zachována.
Shaman88 wrote:A zajímalo by mě jestli je možné udělat i bojové animace - ve stylu - kop s otočkou, podkopnutí nohou, kop do rozkroku....
Původní bojové animace by měly fungovat, jen možná nebudou vypadat realisticky, protože model je ve vodě otočený. Fungují všechny animace kromě "walk", "run" a "pause1", které jsou přepsány animacemi plavání. Dokonce i animace úkroků doleva/doprava jsou zachovány, což by se dalo považovat za bug.

Speciální bojové animace pro plavací fenotypy je technicky možné vložit do animačního supermodelu plavání, a přepsat tak jejich standardní verze bez ovlivnění jiných fenotypů, takže ano, udělat i speciální bojové animace je možné.

Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

Za tu dobu co jsem u NWN mě stále nepřestává udivovat. Parádní, moc rád bych tohle viděl přímo v akci.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

davidsoft wrote:
Shaman88 wrote:
Shaman88 wrote:A zajímalo by mě jestli je možné udělat i bojové animace - ve stylu - kop s otočkou, podkopnutí nohou, kop do rozkroku....
Původní bojové animace by měly fungovat, jen možná nebudou vypadat realisticky, protože model je ve vodě otočený. Fungují všechny animace kromě "walk", "run" a "pause1", které jsou přepsány animacemi plavání. Dokonce i animace úkroků doleva/doprava jsou zachovány, což by se dalo považovat za bug.

Speciální bojové animace pro plavací fenotypy je technicky možné vložit do animačního supermodelu plavání, a přepsat tak jejich standardní verze bez ovlivnění jiných fenotypů, takže ano, udělat i speciální bojové animace je možné.
No já myslel bez plavání, prostě do standartního boje.... Prostě nové bojové schopnosti jako srážení nebo vířivý útok.
Lidi se o to pokoušeli na hodně RP světech, ale nemeli moc animace takze to jen vypisovali do chatu jako stav.
Takže by to bylo celkem brutální... :)
Post Reply