Plavání v Neverwinter Nights apod.
Plavání v Neverwinter Nights apod.
Toto téma zakládám jako diskusi k http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 26#p130126 a dalším výsledkům mé tvorby v NWN.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
Re: Plavání v Neverwinter Nights apod.
Děkuji za uznání. S tou vlastní animací příliš spokojen nejsem (zejména pohyby rukou mi připadají trochu nerealistické), ale v tvorbě animací nejsem profesionál. Hlavně že to přepínání funguje.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
Jistě, tam jde hlavně o ten princip, že se postava může pohybovat pod hladinou. Podle mě je to skvělé
=============
Seart
Seart
Fakt pěkný.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Pěkný, konečně bude craftové povolání lovec perel 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Správná úvaha. Nebo lézt po stromech.KaTo wrote:*dívá se jak plavou a napadá ho* ...že bez vody by takhle mohli..některé "xenotypy" i lítat, ne?*
Dobrá práce.
Jelikož se v tom vůbec nevyznám, tak bych měl otázku.
Funguje to takhle i když není povrch lokace deska? - jak pak fungují ty výškové úrovně.
Funguje to takhle i když není povrch lokace deska? - jak pak fungují ty výškové úrovně.
Dobrá otázka 
I když jedna featura by pak mohla plnit rovnou tři věci: Plavání, šplhání a krtek
I když jedna featura by pak mohla plnit rovnou tři věci: Plavání, šplhání a krtek
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
A zajímalo by mě jestli je možné udělat i bojové animace - ve stylu - kop s otočkou, podkopnutí nohou, kop do rozkroku....
Klobouk dolů kámo, jsi fakt borec !! 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
*uznale zabručí* ....když vemeš v potaz trpasličí lásku k vodě, máš hned ve výpočtu o jednu rasu méně 
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Výškové úrovně fungují tak, že postava plave v určité výšce nad povrchem podlahy. Když tedy podlaha není rovná, postava se patřičným způsobem přesune nahoru/dolu tak, že její svislá vzdálenost od podlahy zůstane zachována.Shaman88 wrote:Dobrá práce.
Původní bojové animace by měly fungovat, jen možná nebudou vypadat realisticky, protože model je ve vodě otočený. Fungují všechny animace kromě "walk", "run" a "pause1", které jsou přepsány animacemi plavání. Dokonce i animace úkroků doleva/doprava jsou zachovány, což by se dalo považovat za bug.Shaman88 wrote:A zajímalo by mě jestli je možné udělat i bojové animace - ve stylu - kop s otočkou, podkopnutí nohou, kop do rozkroku....
Speciální bojové animace pro plavací fenotypy je technicky možné vložit do animačního supermodelu plavání, a přepsat tak jejich standardní verze bez ovlivnění jiných fenotypů, takže ano, udělat i speciální bojové animace je možné.
Za tu dobu co jsem u NWN mě stále nepřestává udivovat. Parádní, moc rád bych tohle viděl přímo v akci.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
No já myslel bez plavání, prostě do standartního boje.... Prostě nové bojové schopnosti jako srážení nebo vířivý útok.davidsoft wrote:Shaman88 wrote:Původní bojové animace by měly fungovat, jen možná nebudou vypadat realisticky, protože model je ve vodě otočený. Fungují všechny animace kromě "walk", "run" a "pause1", které jsou přepsány animacemi plavání. Dokonce i animace úkroků doleva/doprava jsou zachovány, což by se dalo považovat za bug.Shaman88 wrote:A zajímalo by mě jestli je možné udělat i bojové animace - ve stylu - kop s otočkou, podkopnutí nohou, kop do rozkroku....
Speciální bojové animace pro plavací fenotypy je technicky možné vložit do animačního supermodelu plavání, a přepsat tak jejich standardní verze bez ovlivnění jiných fenotypů, takže ano, udělat i speciální bojové animace je možné.
Lidi se o to pokoušeli na hodně RP světech, ale nemeli moc animace takze to jen vypisovali do chatu jako stav.
Takže by to bylo celkem brutální...