Podtemno - obchody
Re: Podtemno - obchody
jojo, vřískáme si dole blahem 
Zvýhodnování? si nemyslel vážně ne?
.. jesli tam něco takovýho je tak až to budem mít ok cenu tak se na to nesložíme ani celá rodina 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Pokusím se to rychle opravit :/
nikde jsem to tu nenasel, ale mozna to je v jinym topicu... Jak moc jsou hotovy obchody na Magicky Akademii? Takovej ten týpek, co má prodávat svitky a jiný vybavení čarodějům sice má dialog, ale nemá obchod, pak je tam jeden krámek tháliiskýho typu s nějaky sporym vybavením, lektvarama a skříní na svitky, která je standartně prázdná, jen včera jsem tam našel dva svitky nultýho kruhu. Tzn. na akademii jsou vlastne dva totozny obchody, z nichz jeden nefachci vubec a druhej tak 70% 
Není to ve správném tématu. Ale to že tam byly jen dva nulté bylo dáno nejspíše tím, že zbytek hráči vykoupili.
pkud vím, tak jedinej další aktivní mág dole je tvoje postavaliuk wrote:Není to ve správném tématu. Ale to že tam byly jen dva nulté bylo dáno nejspíše tím, že zbytek hráči vykoupili.
Vaillardo Vran:
Jsem si neuvědomil, že jde o podtemno. 
Kde přesně je nějaký ocbhod co by se měl zobrazit a nezobrazuje se?
hned jak se vleze do university, tak by mel sedet typek po levy strane (obcas je ale vybehlej jinam) tak ten má dialog bez shopu... Dál v universite je ten obchudek-ma par hadru, lektvaru a regál na svitky kterej je neustále prázdnej, jen jednou tam mel takovej podivnej zelenkavej papir, kterej kdyz jsem zakoupil, tak to byl nejakej kyselinovej strik. Cely mi to prijde ale nejaky podivny... Tys tam nekde narazil treba na svitek vyssiho kruhu nez 2?liuk wrote:Jsem si neuvědomil, že jde o podtemno.
Viděl jsem tam i cejch a ještě něco co stálo cca 8000. Jen mít štěstí. Jinak by to mělo být již opraveno.
vím, že to bude kucích opravovat, ale nikde nejsou kožený zbroje
druhá věc..včera jsem sedel v sauně a najednou se mi objevil rozhovor jiné poístavy s obchodníkem ( tuším, že Lian prodávala věci) v textovém okně
druhá věc..včera jsem sedel v sauně a najednou se mi objevil rozhovor jiné poístavy s obchodníkem ( tuším, že Lian prodávala věci) v textovém okně
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Heh, to je novinka. Nakupujte z pohodli domova. Staci jen otrok, dlouhy kus dratu a muzete vyuzivat naseho on-wire obchodu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Hodím to sem. U kováře v Hagolu jsem zkoušel prodat rudu cínu a bezvýsledně. I když už sem měl okno s tím kolik za co dá a dal sem něco ve smyslu prodat to co mam u sebe, nic se nestalo..nepřibyli ani prašule, ani nezmizela ruda... Jestli sem prodával na blbym místě (napadlo mě ještě ve Slévárně, ale tam sem nikoho nenašel) , tak neberte v potaz:)
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Takze:
Nakoupeno drowi spodni pradlo myslim luxusni kvalita (presvedcovani +4) za neuveritelnou cenu 1zl !!
a to jedine u kozesinare v Charxassu v novym meste (je jich tam asi 5 druhu.. jedna se o druh, kterej ma cerny spodek a pavouka pres hrud)
Prodavac zvirat do areny NEFUNGUJE! sezral mi prachy, kdyz sem chtel bojovat s trollem ( a to jeste 100 i kdyz v dialogu tvrdil 200) ale po kliknuti na *vylezt po zebriku* se nic nestalo. ani v arene se zadny trol neobjevil..
Nakoupeno drowi spodni pradlo myslim luxusni kvalita (presvedcovani +4) za neuveritelnou cenu 1zl !!
a to jedine u kozesinare v Charxassu v novym meste (je jich tam asi 5 druhu.. jedna se o druh, kterej ma cerny spodek a pavouka pres hrud)
Prodavac zvirat do areny NEFUNGUJE! sezral mi prachy, kdyz sem chtel bojovat s trollem ( a to jeste 100 i kdyz v dialogu tvrdil 200) ale po kliknuti na *vylezt po zebriku* se nic nestalo. ani v arene se zadny trol neobjevil..
A zase se craftí...
A ve slévárně prodává drowka co na každýho mrká.. nic proti ni, ona je žena a at si dělá co chce jak řekl nomis ale přece jen, neměla by mít trochu jiné chování 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo