Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Vševidoucí oko 
Vševidoucí oko
taktéž
Suchozemskej žralok - vysápal se za mnou na mělčinu, pak za mnou vylezl po žebříku, pronásledoval mě v travnatém porostu a nakonec mě sežral.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Vševidoucí oko taky 
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Dostala mě paladinská snaha o cosi jako sexuální výchovu... včeličky a kytičky, do toho nevěstince...

Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Trpaslík v čistě bilé zbroji, chvíli jsem na to čuměl a myslel si, že je to nějaká chyba v textuře dané lokace a ono to byla postava.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Čerstvě vypraný v Perwollu-RoF- wrote:Trpaslík v čistě bilé zbroji, chvíli jsem na to čuměl a myslel si, že je to nějaká chyba v textuře dané lokace a ono to byla postava.![]()
![]()
Mě dostala dnešní momentka s Firem v obležení žen. Chudák nevěděl, kam se v tom nenadálém harému dřív vrtnout
Edit: (Abych nespamovala, tak přidám sem)
To Prasokralik: Jo, je to šíleně nebezpečné, mnohdy smrtelné nabodnutí
Last edited by Amber on 01:16 13. Mar 2012, edited 4 times in total.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
-
Prasokralik
- Bůh
Ty vaše zbroje mě dostávají. Ochranná podprsenka typu "dikobraz" k dostání již nyní! Ať je to spojenec či nepřítel, jedno objetí a má to za sebou!
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Není dobré zuřit proti troglodytům...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Říká se tomu slepá láska. I když vás to nevidí, zabije vás to. Stačí se jen přivinout.
EDIT: Amber určitě chtěla říct vrznout místo vrtnout
!
EDIT: Amber určitě chtěla říct vrznout místo vrtnout
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Lorenzo - hraničář odpadlík... dostala mě ta o tom, že svědčil proti svým kolegům 
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Caehan wrote:Lorenzo - hraničář odpadlík... dostala mě ta o tom, že svědčil proti svým kolegům
Jo.. to nemá chybu, ten popis sedí jak ze seriálu
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Přeřek NPC:
Deimus: Byl byste velice laskav, kdybyste to tam napsal, pane...
NPC: Píču, nevidíš?
Deimus: *nakoukl a zavrtěl hlavou smutně* Bohužel....
Deimus: Byl byste velice laskav, kdybyste to tam napsal, pane...
NPC: Píču, nevidíš?
Deimus: *nakoukl a zavrtěl hlavou smutně* Bohužel....
Padělek Glejtu
nevědomost je sladká.
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Sin: "Vite vy vubec neco o bylinkach a alchymii...?"
Nejmenovaný trpaslík: "Myslim, ze to zacinam chapat!"
*Vzapeti vybuch alchymistckeho aparatu*
Nejmenovaný trpaslík: "Myslim, ze to zacinam chapat!"
*Vzapeti vybuch alchymistckeho aparatu*
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka