Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Buglý ukazatel Vil, aneb jak mi v každé lokaci svítilo uprostřed mapy "Vilmawien Gener Lehce zraněn" 
.
To víš, tě ted bude strašit i v nočních můrách!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Ali noční můry nemá... na to by se nejdřív musel pořádně vyspat, což se mu moc nedaří 
.
No mně to zas tak vtipné nepřišloXŠevyX wrote:Odjezdy lodí před xichtem![]()
Sheii >> stále ještě naživu.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
To by mě zajímalo který DM vytvořili NPC Lorenzo 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
- G-ladiator
- Urozený
Odpadlík Lorenzo je geniální 
Souhlas.. taky jsem se hodně smála, když jsem ho viděla poprvéG-ladiator wrote:Odpadlík Lorenzo je geniální
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Jacobovo bungee jumping bez lana
*zamáčkne slzu*
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Dva plátnéřské lvly na jednom výrobku (tedy a dodělání pár tisíc na jednom a celý další). 
.
slencak wrote:Jacobovo bungee jumping bez lana*zamáčkne slzu*
hehe to nemělo chybu... rychlá cesta dolů, to ano.. ale za cenu zlomených nohou *zubí se*
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Jeden nejmenovaný hráč, který po pár minutách hraní prohlásil, že kdyby měl tak dlouhé předěly jako já, už by s tou hrou dávno sekl.
Náhodou... během takového jednoho předělu se aspoň stihne spousta věcí; plus budu asi nejlépe z celé Thalie (no, možná se najde ještě někdo) znát ty obrázky mezi lokacemi.

Náhodou... během takového jednoho předělu se aspoň stihne spousta věcí; plus budu asi nejlépe z celé Thalie (no, možná se najde ještě někdo) znát ty obrázky mezi lokacemi.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Jsem na tom dost podobněAmber wrote:Jeden nejmenovaný hráč, který po pár minutách hraní prohlásil, že kdyby měl tak dlouhé předěly jako já, už by s tou hrou dávno sekl.![]()
Náhodou... během takového jednoho předělu se aspoň stihne spousta věcí; plus budu asi nejlépe z celé Thalie (no, možná se najde ještě někdo) znát ty obrázky mezi lokacemi.![]()
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Je fakt, že na tebe se člověk docela načeká. Ale ještě to jdeAmber wrote:Jeden nejmenovaný hráč, který po pár minutách hraní prohlásil, že kdyby měl tak dlouhé předěly jako já, už by s tou hrou dávno sekl.![]()
Náhodou... během takového jednoho předělu se aspoň stihne spousta věcí; plus budu asi nejlépe z celé Thalie (no, možná se najde ještě někdo) znát ty obrázky mezi lokacemi.![]()
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Děkuji.kucik wrote: Je fakt, že na tebe se člověk docela načeká. Ale ještě to jde
(Ne že mě někdo bude chytat za slovo)
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.