Kaménka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

DarK_cz
Poutník

Re: Kaménka

Post by DarK_cz »

Shaman88 wrote:A dělá to i když útočí hráč?
Jop, padá i když hráč útočí.
Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn.
Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být ! ;)
Yormo - neznámý pochůzkář
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Koukám, že to bylo velmi diskutované téma a tak bych pro vyjasnění také rád přišel se svou kapku do mlýna.

Včera se mi stal obdobný problém. Lokace stejná tj. prahvozd a tygři.
Kouzlo jiné. Měl jsem ČERSTVĚ nakouzlenou předtuchu (30/+5). Jistě víte, že seškrábat toto zabere přecejen o chvilku déle, než běžná kamenka (10/+5 max. 100živ.).

Šel jsem na tygra a protože mé vlastnosti nejsou tak dobré, mohl jsem výpis pozorovat. Jednou mě zasáhl běžným útokem, ve výpisu se objevil regulérní zápis o pohlcení zranění a zbývajících bodů pohlcení kouzla (ještě dosti vysokém). Boj pokračoval dále ve stylu, že tygr se snažil zasáhnout srážením a VŽDY minul. Po pár kolech se konečně rozhoupal a zkusil normální útok. Nestihl jsem se divit, když jsem viděl, že mě už zranil.

Závěr? Neúspěšné speciální útoky redukují tyto ochranná kouzla

Otázkou zůstává, jestli je možné s tím něco dělat nebo jen se s tím smířit. Pokud bohužel to druhé, asi nemá smysl dělat i (možná) prokazatelnější log, než Majky :(

Co jsem nezkoušel, tak tam jít bez nevy. Upřímně, pokud to pomůže, tak raději obětuju nevy než předtuchu :?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
slencak
Rytíř

Post by slencak »

Čerstvá kaménka skoro epika, bez invisu. Tři imrvére srážející orci. Jen jeden zásah za 6HP.

PS: celý výpis doufám neni třeba : Sražení minul, Sražení minul , Sražení minul proložené Barakas zabil . zranil, pohmoždil :D
Attachments
orci.jpg
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Locked