Molly23 wrote:Bludištáky rozdává výhradně Bahnák!!!!
Bludišťáky došly, poslední dostal Rejty za StarWars video.
Každopádně trubač hustej!
Obrázek "WTF" taky. (osobně se ale nejvíce těším na RDD "kobold")
No, vypadalo by to dost divně, ale smysl by to dávalo... alespoň v originálním D&D, kde koboldi draky jako své mnohem silnější příbuzné doslova uctívali.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
Mě zase dostal trpaslík Barnabáš... *schovaný ve křoví - tím pádem, jakoby špehoval celou dobu*
Nebot... v nesprávný čas na nesprávném místě
Ale sehráli jsme to pěkně všichni tři si myslím a hodně mě to pobavilo. Víc takových podobných situácí prosííím.
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
D_E_K_A wrote:Mě zase dostal trpaslík Barnabáš... *schovaný ve křoví - tím pádem, jakoby špehoval celou dobu*
Ale sehráli jsme to pěkně všichni tři si myslím a hodně mě to pobavilo. Víc takových podobných situácí prosííím.
D_E_K_A wrote:Mě zase dostal trpaslík Barnabáš... *schovaný ve křoví - tím pádem, jakoby špehoval celou dobu*
nojo ted uz pulka karathy vi, ze je zbouchnuta
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Mnich (muž) v ženských šatech a rajcovním střihem
Holt zvěrstva se najdou všude a nejen u ras, které jsou vážně hříčkou přírody... *ohlédl se za okřídleným hakavarnem*
S bratrstvem ocelinikdyna věčné časya nikdy jinak....ten s Leprou. Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4