Ambeřino škubání žil a následná první pomoc

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Theogil I
Urozený

Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc

Post by Theogil I »

Amber wrote:@ Theogil I - Život je boj, to nevíš? :wink:
To víš, že vím. Tak bojuj po svém. Já bojuji od 7:00 - 17:00 v zaměstnání, pak jdu pracovat na byt či zalévat na zahradu, okolo půl sedmé si udělám nějakou zobku k večeři, usadím se k tomu co mě baví a naše drahá Čeština je mi v tu chvíli více než ukradená. :wink:
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Paulus
WB Thalie

Post by Paulus »

Aulus wrote:
-RoF- wrote:Hmmm nová paní učitelka? Tak to si nechám líbit. :roll:
Pááá-nííí učíí-teel-kó :twisted: :twisted: :twisted:

Image
:twisted:
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Theogil I wrote:
To víš, že vím. Tak bojuj po svém. Já bojuji od 7:00 - 17:00 v zaměstnání, pak jdu pracovat na byt či zalévat na zahradu, okolo půl sedmé si udělám nějakou zobku k večeři, usadím se k tomu co mě baví a naše drahá Čeština je mi v tu chvíli více než ukradená. :wink:
Amen. Sice se snazim cestinu neprznit, ale...jsem obcas utahany tak, ze ignoruju naprosto diakritiku (jakoby ten debil Komensky ji nemohl totalne vypustit, kdyz uz skrtal zdvojena pismenka). O preklepech ve sporem osvetleni ani nemluvim :lol: .
P.S.
To me tak napada, ze to se chudak Amber asi zcvokne, az potka moji postavu, kdyz budu ve stavu "ignorace diakritiky".
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

@ KaTo: Ehm ehm, asi myslíš Husa. :P

@ KaTo & Theogil I: V poklidu můžete jít číst něco jiného, je to vaše rozhodnutí. Neřekla jsem nic v tom smyslu, že nemáte co lepšího na práci než vzpomínat na vědomosti získané na ZŠ.

@ RoF & Aulus: No to mi dáváte :P :P
Last edited by Amber on 10:26 27. Apr 2012, edited 1 time in total.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

KaTo wrote:
Theogil I wrote:
Amen. Sice se snazim cestinu neprznit, ale...jsem obcas utahany tak, ze ignoruju naprosto diakritiku (jakoby ten debil Komensky ji nemohl totalne vypustit, kdyz uz skrtal zdvojena pismenka). O preklepech ve sporem osvetleni ani nemluvim :lol: .
P.S.
To me tak napada, ze to se chudak Amber asi zcvokne, az potka moji postavu, kdyz budu ve stavu "ignorace diakritiky".
Proto hraju trpaslíky, v té jejich zemité řeči se spousta chyb ztratí, lépe řečeno nevíš jestli je blb hráč, postavička nebo to tak z trpasličího hrdla opravdu mělo vyjít. :D
Last edited by Theogil I on 10:28 27. Apr 2012, edited 1 time in total.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Theogil I wrote: Proto hraju trpaslíky, v té jejich zemité řeči se spousta chyb ztratí, lépe řečeno nevíš jesli je blb hráč, postavička nebo to tak z trpasličího hrdla opravdu mělo vyjít. :D
:D :lol: :D
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Absinthorix
Bůh

Post by Absinthorix »

Image
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

@ Absinthorix: Dík za grafické ztvárnění :twisted:

:idea: "Bo" ve významu "nebo" - Pro pár lidí, kteří si hrají na ostravštinu (netýká se všech). "Bo" znamená "protože", není to zkrácenina od "nebo".
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Amber wrote:@ Absinthorix: Dík za grafické ztvárnění :twisted:
některé lidi holt nezměníš :roll:
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Amber wrote:@ KaTo: Ehm ehm, asi myslíš Husa. :P
...jo a to jsem chtěl říct, že dějepis mi taky nešel!
Btw - aspoň teď vím, že tenhle konkrétní (aka Hus) grammarnazi skončil jak si zaloužil :twisted: . A husiti jsou od teďka u mě banda Grammarnacíků, co evropou šířili debilní pravidla češtiny! :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Image
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Amber je nový evilák :mrgreen: kam se na ni hrabe Azhael s tím, jak dokáže týrat lidi :D
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

KaTo wrote:
Amber wrote:@ KaTo: Ehm ehm, asi myslíš Husa. :P
...jo a to jsem chtěl říct, že dějepis mi taky nešel!
Btw - aspoň teď vím, že tenhle konkrétní (aka Hus) grammarnazi skončil jak si zaloužil :twisted: . A husiti jsou od teďka u mě banda Grammarnacíků, co evropou šířili debilní pravidla češtiny! :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Ty jsi teda materiál, Evropane jeden evropský z Evropy! :lol:

Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

zachy wrote:Amber je nový evilák :mrgreen: kam se na ni hrabe Azhael s tím, jak dokáže týrat lidi :D
Děkujííí :twisted:

KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Amber wrote: :idea: "Bo" ve významu "nebo" - Pro pár lidí, kteří si hrají na ostravštinu (netýká se všech). "Bo" znamená "protože", není to zkrácenina od "nebo".
Sím, sím, pančelko! *Plha se hlásí* Moje "bo" nemá s ostravštinou (případně "ponašem", což je takový ten severomoravský hantec :lol: ) nic, ale vůůůbec nic společnýho. Patří to do druhýho konce republiky, spolu s japato, copato! :P A od tetičky jsem se to naučil už jako malé b(l)átole (to byly takový ty doby, kdy jsem si ještě hrál v uhláku na hor...ee...na trpaslíky).
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

KaTo wrote:
Amber wrote: :idea: "Bo" ve významu "nebo" - Pro pár lidí, kteří si hrají na ostravštinu (netýká se všech). "Bo" znamená "protože", není to zkrácenina od "nebo".
Sím, sím, pančelko! *Plha se hlásí* Moje "bo" nemá s ostravštinou (případně "ponašem", což je takový ten severomoravský hantec :lol: ) nic, ale vůůůbec nic společnýho. Patří to do druhýho konce republiky, spolu s japato, copato! :P A od tetičky jsem se to naučil už jako malé b(l)átole (to byly takový ty doby, kdy jsem si ještě hrál v uhláku na hor...ee...na trpaslíky).
Pokud to vidím ve větě, která se celkově jasně odkazuje na ostravské nářečí, tak to ale chyba je :wink:

Locked