Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Naprosto upřímně mě dostala Naděžda ve večerních šatech

Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Spolehání hráčů na OOC informace a Nalkovo vnímání času
Nalkanar wrote:Zprávy z Ivory, aneb jak Isandra včera stála přímo před radnicí v Karathě
Zprávy z Ivory, aneb jak si můžou být všichni tak jistí, že to byla ona, když popis osoby zní "a jeho komplice mladou ženu". Proto taky nevím, proč bych se nemohla promenádovat po Karathe.Nalkanar wrote:Zprávy z Ivory, aneb jak Isandra včera stála přímo před radnicí v Karathě
Edit Maya: Viva la OOC!
Sheii >> stále ještě naživu.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Cele to podivne zapachawooh wrote:Zprávy z Ivory, aneb jak si můžou být všichni tak jistí, že to byla ona, když popis osoby zní "a jeho komplice mladou ženu". Proto taky nevím, proč bych se nemohla promenádovat po Karathe.Nalkanar wrote:Zprávy z Ivory, aneb jak Isandra včera stála přímo před radnicí v Karathě![]()
Edit Maya: Viva la OOC!
Edit Maya: Taky nemám ráda smrad OOC prasení ale co naděláš, stalo se, vím že už to neuděláte a poučili jste se
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Dneska se mi nějak pomnožili koně.. na jednom jsem byla oživena- tak asi sem ho šlohla někomu kdo ho zapomněl v podsvětí. A ten můj pravej stál v Ivory 
A vlastně toho druhýho koně jsem si vysnila, protože ho neviděl nikdo kromě mě
A vlastně toho druhýho koně jsem si vysnila, protože ho neviděl nikdo kromě mě
Na vyžádání.
Teď jsem si vzpomněla na dobrou hlášku od hráče Diema, jen mi chvíli trvalo ji najít
Johannes Aldering: *sáhne do torny a hodí k hercům květinu*
Diemo Kovadlina: *koka co by hodil ale drzi v ruce jen par kamenu*
Johannes Aldering: *sáhne do torny a hodí k hercům květinu*
Diemo Kovadlina: *koka co by hodil ale drzi v ruce jen par kamenu*
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Jak za dva údery srdce kramář 98 měšců vydělal, kam se na něj hrabou černohubky
tam kde se vybavit schovává, obchodník prodat nastrčí.
- Attachments
-
- Bez názvu.JPG (16.88 KiB) Viewed 3862 times
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
- Absinthorix
- Bůh
Jak se Jarri šel koupat 

Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Pak že nepotkám svoji segru ve hře 
Tak tohle sem musim napsat....lognu do hry, neco se deje v chramovy ctvrti..prijdu tam, vsude plno lidi, hrac i postava jsou zmateni....kouknu kde stoji, rikam si ze ostatni hraci stojej jinde, tak jdu za nima....sup a jsme v podsveti...dm nic nenapise....pak se objevi mv cele a ze tam zustanu zavrenej.......*tleska* skvele vyreseno

Timto se omlouvam ostatnim hracum, ale z osobnich duvodu vynechavam vetsi rp akce, nejsem zvedav aby postavicka trpela za to ze nekdo neco prehlidne, nebo neslysel.

Při vší úctě k tvým expům já jsem se za monitorem chlámal
Byl to správný aperitiv celé akce.
o zadne expy jsem neprisel, ani mi o to nejde, slo mi o to ze clovek si vecer sedne k notasu, chce si jit zahrat rp a misto toho precka akci ,na kterou chtel jit, ve vezeni.

- G-ladiator
- Urozený
A tam se ti žádný DM nebo případně hráč nevěnoval?