Par dotazu novacka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Krysak
Bůh

Re: Par dotazu novacka

Post by Krysak »

Hraj to RP - prokletý mág pronásledovaný vlastním zvířátkem.
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Taky mě nenepadá nic jinýho, čím by to mohlo bejt, než nějakým způsobem pomíchaný frakce. Možná to souvisí s tím, žes ho vyvolal v boji a měl u sebe mulu. Zkus ho vyvolat mimo boj, a mimo boj bez muly :)
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
DarK_cz
Poutník

Post by DarK_cz »

Ty frakce u přítelíčků docela blbnou často, mě se stalo taky ale trochu jinak, pokaždé když jsem na někoho zaútočil(nepřátelskou bytost), tak přítelíček začal útočit na spřátelenou postavu v partě (né na mě) a když jsem ho přes ovládání přítelíčka přivolal zpět ke mě tak přestal, jen do té doby než začal nový boj.
Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn.
Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být ! ;)
Yormo - neznámý pochůzkář
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

J.F.Payne wrote:Taky mě nenepadá nic jinýho, čím by to mohlo bejt, než nějakým způsobem pomíchaný frakce. Možná to souvisí s tím, žes ho vyvolal v boji a měl u sebe mulu. Zkus ho vyvolat mimo boj, a mimo boj bez muly :)

Když se mi to stalo poprvé, bylo to mimo boj a bez muly. Napadl mě tenkrát hned po vypálení magické střely. Byl jsem sám u Ivory a potřeboval jsem projít přes jezevce (takže ani hraničář ani neutrální frakce)

Možná nemá rád magii :(
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Kdysi mě sežral můj vlk na démoně, když jsem zaůtočil na jelena. Taky dodnes nevím co se stalo.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
D_E_K_A
Mistr

Post by D_E_K_A »

To je fakt divný, já tu mám dvě postavy na přítelíčky a nikdy jsem s tím neměl problém, ani u druida. :P
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

Molly23 wrote:Kdysi mě sežral můj vlk na démoně, když jsem zaůtočil na jelena. Taky dodnes nevím co se stalo.
kliknul jsi na sebe sražením protože jsi byl noob, to se stalo

jó, tak se dalo s přítelíčkama zdrhat na demoně z vězení kdysi...
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Narazil jsem v Karatě ve chrámu na učitele, který vyučuje šampiony úsvitu. Co je to za povolání? Je to nějaké standardní (např. Tornův hrdina v překladu champion of Thom v originále), které je přejmenováno nebo je to něco nového či je to komplet omyl?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Je to záměrně; povolání je stejné jako Tormův hrdina z originálních NWN... a protože na Thalii žádný Torm není, přikročilo se logicky k přejmenování.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

V NWN2 už je to divine champion a může vyznávat libovolnéo boha libovolného přesvědčení, jedinou podmínkou tam tuším je že postava nesmí být bezvěrec

V HotU byli zkrátka autoři trochu krátkozrací a nenapadlo je že ne každý chce hrát dobráky

Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Prasokralik wrote:V NWN2 už je to divine champion a může vyznávat libovolnéo boha libovolného přesvědčení, jedinou podmínkou tam tuším je že postava nesmí být bezvěrec

V HotU byli zkrátka autoři trochu krátkozrací a nenapadlo je že ne každý chce hrát dobráky
Tak zlé postavy mají blackguarda - asi je v něčem slabší, ale je to takový protipól CoT.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

ne je to protipol paladina

G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Bohužel postrádá kouzla (která v PnP má)
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Prasokralik wrote:ne je to protipol paladina
To si nemyslím, protože je to prestižka... v podstatě není protipólem ani jednoho, jenom říkám, že militantní uctívači zlých bohů si zvolí blackguarda, zatímco jejich hodný protipól si zvolí CoT, a vzniknou typově podobné postavy, i když s trochu jinými vlastnostmi.

EDIT: No hlavně postrádá schopnost vyměnit si levely padlého paladina za úrovně blackguarda. V PnP jde hrát (až na jednu úroveň padlého paladina, co zůstane) úplně čisté BG, tady ne.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Barbar321 wrote:
J.F.Payne wrote:Taky mě nenepadá nic jinýho, čím by to mohlo bejt, než nějakým způsobem pomíchaný frakce. Možná to souvisí s tím, žes ho vyvolal v boji a měl u sebe mulu. Zkus ho vyvolat mimo boj, a mimo boj bez muly :)

Když se mi to stalo poprvé, bylo to mimo boj a bez muly. Napadl mě tenkrát hned po vypálení magické střely. Byl jsem sám u Ivory a potřeboval jsem projít přes jezevce (takže ani hraničář ani neutrální frakce)

Možná nemá rád magii :(

Dneska mě napadl můj vyvolaný summon (vyvolej bytost 7 - Nebesky legendární orel), netrefil jsem ho žádným hromadným spellem, neútočil na něj atd. Nebyl pod vlivem zmatení. Co je zajímavé, tak zaútočil až v momentě, kdy jsem začal těžit uhlí. Nemůže být třeba nějaká chybka ve spojení zdrojů a přivolávání potvor, které mají zabít horníka :?:
.
Locked