Par dotazu novacka
Re: Par dotazu novacka
Hraj to RP - prokletý mág pronásledovaný vlastním zvířátkem.
Taky mě nenepadá nic jinýho, čím by to mohlo bejt, než nějakým způsobem pomíchaný frakce. Možná to souvisí s tím, žes ho vyvolal v boji a měl u sebe mulu. Zkus ho vyvolat mimo boj, a mimo boj bez muly 
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Ty frakce u přítelíčků docela blbnou často, mě se stalo taky ale trochu jinak, pokaždé když jsem na někoho zaútočil(nepřátelskou bytost), tak přítelíček začal útočit na spřátelenou postavu v partě (né na mě) a když jsem ho přes ovládání přítelíčka přivolal zpět ke mě tak přestal, jen do té doby než začal nový boj.
Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn.
Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !
Yormo - neznámý pochůzkář
Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !
Yormo - neznámý pochůzkář
J.F.Payne wrote:Taky mě nenepadá nic jinýho, čím by to mohlo bejt, než nějakým způsobem pomíchaný frakce. Možná to souvisí s tím, žes ho vyvolal v boji a měl u sebe mulu. Zkus ho vyvolat mimo boj, a mimo boj bez muly
Když se mi to stalo poprvé, bylo to mimo boj a bez muly. Napadl mě tenkrát hned po vypálení magické střely. Byl jsem sám u Ivory a potřeboval jsem projít přes jezevce (takže ani hraničář ani neutrální frakce)
Možná nemá rád magii
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Kdysi mě sežral můj vlk na démoně, když jsem zaůtočil na jelena. Taky dodnes nevím co se stalo.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
To je fakt divný, já tu mám dvě postavy na přítelíčky a nikdy jsem s tím neměl problém, ani u druida. 
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
-
Prasokralik
- Bůh
kliknul jsi na sebe sražením protože jsi byl noob, to se staloMolly23 wrote:Kdysi mě sežral můj vlk na démoně, když jsem zaůtočil na jelena. Taky dodnes nevím co se stalo.
jó, tak se dalo s přítelíčkama zdrhat na demoně z vězení kdysi...
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Narazil jsem v Karatě ve chrámu na učitele, který vyučuje šampiony úsvitu. Co je to za povolání? Je to nějaké standardní (např. Tornův hrdina v překladu champion of Thom v originále), které je přejmenováno nebo je to něco nového či je to komplet omyl?
je cosi shnilého ve státě dánském
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Je to záměrně; povolání je stejné jako Tormův hrdina z originálních NWN... a protože na Thalii žádný Torm není, přikročilo se logicky k přejmenování.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
-
Prasokralik
- Bůh
V NWN2 už je to divine champion a může vyznávat libovolnéo boha libovolného přesvědčení, jedinou podmínkou tam tuším je že postava nesmí být bezvěrec
V HotU byli zkrátka autoři trochu krátkozrací a nenapadlo je že ne každý chce hrát dobráky
V HotU byli zkrátka autoři trochu krátkozrací a nenapadlo je že ne každý chce hrát dobráky
Tak zlé postavy mají blackguarda - asi je v něčem slabší, ale je to takový protipól CoT.Prasokralik wrote:V NWN2 už je to divine champion a může vyznávat libovolnéo boha libovolného přesvědčení, jedinou podmínkou tam tuším je že postava nesmí být bezvěrec
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
-
Prasokralik
- Bůh
ne je to protipol paladina
- G-ladiator
- Urozený
Bohužel postrádá kouzla (která v PnP má)
To si nemyslím, protože je to prestižka... v podstatě není protipólem ani jednoho, jenom říkám, že militantní uctívači zlých bohů si zvolí blackguarda, zatímco jejich hodný protipól si zvolí CoT, a vzniknou typově podobné postavy, i když s trochu jinými vlastnostmi.Prasokralik wrote:ne je to protipol paladina
EDIT: No hlavně postrádá schopnost vyměnit si levely padlého paladina za úrovně blackguarda. V PnP jde hrát (až na jednu úroveň padlého paladina, co zůstane) úplně čisté BG, tady ne.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Barbar321 wrote:J.F.Payne wrote:Taky mě nenepadá nic jinýho, čím by to mohlo bejt, než nějakým způsobem pomíchaný frakce. Možná to souvisí s tím, žes ho vyvolal v boji a měl u sebe mulu. Zkus ho vyvolat mimo boj, a mimo boj bez muly
Když se mi to stalo poprvé, bylo to mimo boj a bez muly. Napadl mě tenkrát hned po vypálení magické střely. Byl jsem sám u Ivory a potřeboval jsem projít přes jezevce (takže ani hraničář ani neutrální frakce)
Možná nemá rád magii
Dneska mě napadl můj vyvolaný summon (vyvolej bytost 7 - Nebesky legendární orel), netrefil jsem ho žádným hromadným spellem, neútočil na něj atd. Nebyl pod vlivem zmatení. Co je zajímavé, tak zaútočil až v momentě, kdy jsem začal těžit uhlí. Nemůže být třeba nějaká chybka ve spojení zdrojů a přivolávání potvor, které mají zabít horníka
.