Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

D_E_K_A
Mistr

Re: Poděkování

Post by D_E_K_A »

Díky všem za dnešní den, co se motali kolem Lyriel a i těm, kam se zase Lyriel připletla. :lol: (viz. Azhael, atp.)
Díky i za ostatní postavy, sic to už nebylo tak veselé *brousí si zuby na Gordhunka*
Bylo to fajn. 8)
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
XŠevyX
Rytíř

Post by XŠevyX »

Děkuji VŠEM za dnešní výpravu.... Bylo to dost napínavé! :D
=============
Seart
klobouk
Velmistr

Post by klobouk »

XŠevyX wrote:Děkuji VŠEM za dnešní výpravu.... Bylo to dost napínavé! :D
Přidávám se! Děkuju všem. I když úplně jiným, ale všem. Bavil jsem se celej večer.
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Děkuji za dnešní hru. Milá, matoucí, motivační.
Každý si v tom jistě najde to své. :wink:
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
harlequin_ichtyosis
Šlechtic

Post by harlequin_ichtyosis »

chci podekovat Desmondovi a svym spoluhracum za fajn hru, bavi me namahat mozkove zavity v casovem presu, kdyz kazde spatne rozhodnuti je okamzite potrestano :)
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Díky za poslední dny všem svým spoluhráčům za zatraceně zajímavé herní situace, do kterých se ta moje postava dostává.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
D_E_K_A
Mistr

Post by D_E_K_A »

Já také děkuji všem, kteří měli tu možnost ted spíše v poslední době Kir a Redryka.
A že těch kiksů nebylo málo. ( prokletý amulet, řešení hádanek a dalších ujetých několik ujetých komplikací - v hidu projít skrze portál, a pak ani sám hidař nevidí sám sebe, protože má taky výtečný hide :!: Pokusy o jeho odhalení v rámci možností byly bezvadný, atd... atd...). :biggrin:
Prostě kopa legrace a skvělé hry, bavil jsem se.
:mus_3:
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Díky všem za dnešní noční hru. Bylo to víc epické než jakákoli výprava. :mrgreen:
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Děkuju všem za dnešní veselou rozpravu :D už nějakou dobu jsem se tak nenasmála! A některé ty hlody mi tedy prodloužily život... dožiju se minimálně 100 let. :!:
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
klobouk
Velmistr

Post by klobouk »

Mi to spadlo, takže díky a dobrou.
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Díky... srandy kopec...

Nien zabodovala :) stylově
Vilma nezklamala :)
Rodal vs Pavučinka - aneb zavřeme se sami! :twisted:
.
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Díky za dnešní epickej den ve hře.
Nejenom že družinka perlila hláškama, nejenom že jsme si epicky zabojovali a nikdo nechcípl... ale zpestření v Orčích tesácích při cestě zpět bylo super (jsme blbci s těma vajíčkama!), a dohra v Karathě taky (kecy strážných - k nezaplacení).

Celkově super, dneska.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Souhlasím :) Sice se mi chtělo už od té chvíle, co jsem lognul, spát, ale stálo za to vydržet :) Dík moc
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Bylo to vážně skvělé. Za celou dobu jsem se snad ani chvilku nenudil a úplně mě to vtáhlo do děje. Díky všem. :wink:
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Díky hráči Comdina za včerejší/dnešní výpravu. Bohužel mi to už tou dobou moc nemyslelo.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Post Reply