To máš fuk. Stejně by se to nestihlo uložitBarbar321 wrote:98.0% hvězdného prstenu s rubínem
...pád serveru![]()
![]()
![]()
To si nemohl spadnout za dvě minuty ???
Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ale jo. Pokud po dokončení výrobku dáš duši, tak to pak přežije i pád.
.
-
Prasokralik
- Bůh
No vidíš, a tos neviděl jak spolu Rien a Johannes tančí! Chachá!-RoF- wrote:Vilma když zjistí kolik osob je v Isilu a ne u ní v hospě a následná reakce Riena.![]()
![]()
![]()
------------------Vilmawien Gener: A pak je hospoda prázdná...
Rien: Nebreč.
A pak mě dostalo tohle .....![]()
![]()
Johannes při přednášení básně .....
Rien: *hltá Johanna zamilovaným pohledem*
Johannes Aldering: Ve víře v Juanu byl vychován *ujede mu tón, když si všimne Rienova pohledu* a stal se z něj dobrý, čestný pán.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Nedávno se mi stalo ve hře, že Lareth *lehce drnká prsty na kytaru* a já měl samozřejmě v té době staženou hudbu ve hře na nula a zrovna mi hrálo tohle
http://www.youtube.com/watch?v=f4E8CbVNzbk
Představa Larethy na tom podiu mě fakt pobavila
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Jo, přesně tohle jsem chtěla tím hvězdičkováním naznačit.Molly23 wrote:Nedávno se mi stalo ve hře, že Lareth *lehce drnká prsty na kytaru* a já měl samozřejmě v té době staženou hudbu ve hře na nula a zrovna mi hrálo tohlehttp://www.youtube.com/watch?v=f4E8CbVNzbk
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
- Kathermara
- Šlechtic
Vodní elementál, kterého jsem vyvolala na pokoji. Sejmul mě na dvě rány a můj bráška mě polonahou musel tahat ke knězi. Aneb jak to dopadá, když chcete někoho vzbudit. Žertíky se nevyplácí
Jo, dostalo mě to totálně xD
Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
Kathermara wrote:Vodní elementál, kterého jsem vyvolala na pokoji. Sejmul mě na dvě rány a můj bráška mě polonahou musel tahat ke knězi. Aneb jak to dopadá, když chcete někoho vzbudit. Žertíky se nevyplácíJo, dostalo mě to totálně xD
Mě včera pobavila naštvaná osoba, která si v městě vedla golema (toho od mága vyvolaného) a má postava neváhala a sejmula ho.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
jojo dotyčný si stěžoval doporučil jsem mu si pročíst golemův popis 
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
IC : Jojo to byla Markita Červená - zapálený vyvolávač tvorůsendys wrote:jojo dotyčný si stěžoval doporučil jsem mu si pročíst golemův popis
Taky tam pak hudrovala ještě pěknou chvíli
OOC : Bohužel popis golema nejsem schopen vidět, jelikož když já kliknu na "očíčko" golema, tak se mi zobrazí tabůlka s vlastnostmi. Když jsem si to vybíral při levelu tak jsem si žádného popisu nevšimnul
ad : Sendys - rozhovor o aasimarech
citace z reálii na webu : Aasimaři jsou potomky nebeských stvoření, celestialů andělských sfér. Mají v sobě krev nadpozemských bytostí, stvoření Světla a mají proto zvláštní vztah k uctívání a víře.
= tvorové z andělských sfér se mohou nazývat andělé
Červená Markita
IC : Jojo to byla Markita Červená - zapálený vyvolávač tvorůSnekoun wrote:sendys wrote:jojo dotyčný si stěžoval doporučil jsem mu si pročíst golemův popis
Taky tam pak hudrovala ještě pěknou chvíli
OOC : Bohužel popis golema nejsem schopen vidět, jelikož když já kliknu na "očíčko" golema, tak se mi zobrazí tabůlka s vlastnostmi. Když jsem si to vybíral při levelu tak jsem si žádného popisu nevšimnul
ad : Sendys - rozhovor o aasimarech
citace z reálii na webu : Aasimaři jsou potomky nebeských stvoření, celestialů andělských sfér. Mají v sobě krev nadpozemských bytostí, stvoření Světla a mají proto zvláštní vztah k uctívání a víře.
= tvorové z andělských sfér se mohou nazývat anděléno ale jsou to Celestialove ne andele
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
- Kathermara
- Šlechtic
Právě, předtím mi pokaždé vyšel a zrovna jak na potvoru xD
Last edited by Kathermara on 11:03 01. Nov 2012, edited 1 time in total.
Chaotic Evil Mistress
kůn co má účet v bance
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska
13:50 očarovávám si v klídku zbraň
13:53 chyba při načítání stránky => průvodce problému připojení
bylo by možný aspoň něco získat zpět i když se jednalo o pánovaný restart a neplánované ukončení internetového připojení?
13:53 chyba při načítání stránky => průvodce problému připojení
bylo by možný aspoň něco získat zpět i když se jednalo o pánovaný restart a neplánované ukončení internetového připojení?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Já myslím, že jo. Napiš mi do PM, co se ti ztratilo a nějak to pořešíme.Barbar321 wrote:13:50 očarovávám si v klídku zbraň
13:53 chyba při načítání stránky => průvodce problému připojení![]()
![]()
![]()
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
A já si už myslel, že jsem se stal obětí virtuálního podvodu aneb že já hlupák platil předemBarbar321 wrote:13:50 očarovávám si v klídku zbraň
13:53 chyba při načítání stránky => průvodce problému připojení![]()
![]()
![]()
"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, kdo falešně věří, že je svobodný."
Johann Wolfgang von Goethe