Co Vám na Thalii vadí?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

Shaman88
WB Thalie

Re: Co Vám na Thalii vadí?

Post by Shaman88 »

Tohle byla zrovna moje práce...
Všichni jsme se najednou logovali do hry a já tvořil partu.
No a během toho jak jsem pozýval těch 5 lidí tak jsem omylem pozval i tuto osobu.

Tak jsme to hned rozpustili.
Poté mi psala proč ji pozývám...
Tak jsem ji napsal že máme zase málo otroků, a hledáme nové (samozřejmě myšleno jako vtip)
Bohužel to dotyčná osoba nepochopila :)
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

Však my to chápeme Shamane. Taky asi začnu omylem rozesílat party invite.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Však můžeš, my ti partu rádi přijmeme.
Jestli chceš, dám vědět klukům a budeme ti partu posílat automaticky.
rosnicka
Velmistr

Post by rosnicka »

vadí mi to ze si clovek mysli ze jsou nekteri lidi fajn a nakonec se z nej vyklube obycejnej a doplnte si tam co chcete abych nemusela byt hulvatska . hopsale jsou veci ktere se proste nedelaji a uz jsem pochopila to tvoje promin ktere ja neberu . tak tohle mi vadi .
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

J.F.Payne wrote:No, mně by se líbilo, kdyby občas byla vypsaná odměna i na naprosté low level bosse.
Bebelith není rozhodně epická. Vlkodlak je diskutabilní a drak ano, ten epický je :) Mnohem víc mi spíše vadí to, že se loví neexistující věci jako zlatý, zelený, modrý, rudý drak.. Siréna? Tu jsme taky zatim nenašli a ještě by se něco takového našlo.

+ mi vadí, že pokud má boss více jak jednu trofej, tak si lovec odměn bere jen jednu a tu násobí 4x. Zbytek se prodává za běžnou cenu.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

rosnicka wrote:vadí mi to ze si clovek mysli ze jsou nekteri lidi fajn a nakonec se z nej vyklube obycejnej a doplnte si tam co chcete abych nemusela byt hulvatska . hopsale jsou veci ktere se proste nedelaji a uz jsem pochopila to tvoje promin ktere ja neberu . tak tohle mi vadi .
Buď konkrétní ty srabe. Řekni na plnou hubu, že ti vadí jak jsem postnul ten screen. Hádám že jsi ten typ, co v jednom kuse nadává na "poměry" a k volbám nechodí žejo?

Koninho87
Šlechtic

Post by Koninho87 »

Derken- wrote:
J.F.Payne wrote:No, mně by se líbilo, kdyby občas byla vypsaná odměna i na naprosté low level bosse.
Bebelith není rozhodně epická. Vlkodlak je diskutabilní a drak ano, ten epický je :) Mnohem víc mi spíše vadí to, že se loví neexistující věci jako zlatý, zelený, modrý, rudý drak.. Siréna? Tu jsme taky zatim nenašli a ještě by se něco takového našlo.

+ mi vadí, že pokud má boss více jak jednu trofej, tak si lovec odměn bere jen jednu a tu násobí 4x. Zbytek se prodává za běžnou cenu.

To mě taky vadí.Možná jsou někde nechutně schovaný ale spíš nejsou a dal bych je do hry =)
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Prasokralik wrote:
rosnicka wrote:vadí mi to ze si clovek mysli ze jsou nekteri lidi fajn a nakonec se z nej vyklube obycejnej a doplnte si tam co chcete abych nemusela byt hulvatska . hopsale jsou veci ktere se proste nedelaji a uz jsem pochopila to tvoje promin ktere ja neberu . tak tohle mi vadi .
Buď konkrétní ty srabe. Řekni na plnou hubu, že ti vadí jak jsem postnul ten screen. Hádám že jsi ten typ, co v jednom kuse nadává na "poměry" a k volbám nechodí žejo?
Ty musíš mít děsně velkej problém
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
rosnicka
Velmistr

Post by rosnicka »

ja nejsem pokrytecka a nenadavam na pomery, uz po staleti to chodi tak ze jedinec sam nic nezmuze, a nejsem ten typ co dela ostatnim problemy od toho jsou tu jini .
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Bruciacullo
DM Thalie

Post by Bruciacullo »

Prasokralik wrote:
koho jsi volil uvědomělý občane? :roll: :mrgreen: :wall:
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"

QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.

"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith

DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

Bruciacullo wrote:
Prasokralik wrote:
koho jsi volil uvědomělý občane? :roll: :mrgreen: :wall:
kucika

-RoF-
Ďábel

Post by -RoF- »

Chodící NPC. Neustále se motají, zavazí, tulí se k postavám a tak dále. IC je můžeme tak leda okřiknout, ale to je tak vše.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Snekoun
Obyvatel

Post by Snekoun »

-RoF- wrote:Chodící NPC. Neustále se motají, zavazí, tulí se k postavám a tak dále. IC je můžeme tak leda okřiknout, ale to je tak vše.
No vím že existuje nastavení že když na ně klikneš otočí se a jdou od tebe. To bych tady občas uvítal. Hlavně ve městech a v hospodách, kde to je přeplněné NPC postavama.
Červená Markita
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Snekoun wrote:No vím že existuje nastavení že když na ně klikneš otočí se a jdou od tebe. To bych tady občas uvítal. Hlavně ve městech a v hospodách, kde to je přeplněné NPC postavama.
Tak o tomhle nastavení vůbec nic nevím.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Snekoun
Obyvatel

Post by Snekoun »

J.F.Payne wrote:
Snekoun wrote:No vím že existuje nastavení že když na ně klikneš otočí se a jdou od tebe. To bych tady občas uvítal. Hlavně ve městech a v hospodách, kde to je přeplněné NPC postavama.
Tak o tomhle nastavení vůbec nic nevím.
Viděl jsem to a vyzkoušel v praxi. Bohužel nejsem WB abych ti řekl jak je to udělaný :?:
Červená Markita
Post Reply