nebo aspoň hrášekTeesha wrote:...oříšek....
Chovani DM
Re: Chovani DM
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
hele, my v podtemnu dostáváme pohubě s železnou pravidelností. A to dokonce nejsme hlupáci a postupujeme maximálně opatrně (= nechodíme se 4.lvlem a smečku rozzuřených mantikordanielfojt wrote:co by si nekteri lide na tomhle foru pocali,takhle se muzoz vysmivat lidem,ale pritom vedi ze nedostanou pres drzku
Vaillardo Vran:
- Lord_Berserk
- Velmistr
kdepa se flaka Paklic a Paces aby nam to konecne zamknul ? 
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
ticho lumpe....kde se pak bude flamovat, flambovat, lambádovat..a co já vím co?Lord_Berserk wrote:kdepa se flaka Paklic a Paces aby nam to konecne zamknul ?
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
- danielfojt
- Měšťan
hele tak ja tedy taky nechodi na 4 lvl. na mantikory,tak prose jim to tam chtel ukazat,snad si myslel ze je treba sejme,nepovedlo se no to se stava....OneHeart wrote:hele, my v podtemnu dostáváme pohubě s železnou pravidelností. A to dokonce nejsme hlupáci a postupujeme maximálně opatrně (= nechodíme se 4.lvlem a smečku rozzuřených mantikordanielfojt wrote:co by si nekteri lide na tomhle foru pocali,takhle se muzoz vysmivat lidem,ale pritom vedi ze nedostanou pres drzku)
Dormalhir -- Hrdina na volné noze
@danielfojt:
Hele to máš stejný jako když si civilista vyjde na procházku do minového pole.
I když se jdeš jen "porozhlídnout" (a jako že to píšeš stylem, jako by to bylo tvé právo od boha, "porozhlídnout" se po celé Thalii), tak musíš počítat s tím, že umřeš...
I když se jdeš jen "porozhlídnout" (a jako že to píšeš stylem, jako by to bylo tvé právo od boha, "porozhlídnout" se po celé Thalii), tak musíš počítat s tím, že umřeš...
Vaillardo Vran:
Bohužel všichni nemají IQ jako ty.Tak se omlouvám za všechny blázny.Teesha wrote:lidi pls..používejte ten zvláštní oříšek z šedé hmoty co máte v hlavě....hlavně než něco napíšete....
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"
Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
odpouštím 
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
DíkyTeesha wrote:odpouštím
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
Hehe pristi sraz se v plzni budem misto plesounu mlatit mydanielfojt wrote:co by si nekteri lide na tomhle foru pocali,takhle se muzoz vysmivat lidem,ale pritom vedi ze nedostanou pres drzku
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
- danielfojt
- Měšťan
nevim co takhle popravci sekyra,a nebo remdih s tim to docela boli...Zyga wrote:Hehe pristi sraz se v plzni budem misto plesounu mlatit mydanielfojt wrote:co by si nekteri lide na tomhle foru pocali,takhle se muzoz vysmivat lidem,ale pritom vedi ze nedostanou pres drzkunapiste seznam povolenejch zbrani at se muzu vybavit
Neustálým přirovnáváním k realitě nezměníš nic na tom, že ostatní se rozhodli hrát fantazi hru na počítači a tak k tomu přistupují. Někdo v tom hledá adrenalin, někdo zábavu, někdo při tom odpočívá s nohama na stole no a někdo snad realitu, ale na to je lepší kouknout se z okna nebo na televizní noviny, tam je přejetech a sraženech, mrtvech a zastřelenejch vždy dost.OneHeart wrote:@danielfojt:
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
- danielfojt
- Měšťan
ja zatim nevim jak se dostat do podtemna,ale az na to prijdu tak budu chodit tamOneHeart wrote:@danielfojt:
Jen pod, my tě přivítáme 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
- danielfojt
- Měšťan
no mozna v tom je problem vetsiny sporu zde,nekteri se radeji nedivaji z okna...Theogil I wrote:Neustálým přirovnáváním k realitě nezměníš nic na tom, že ostatní se rozhodli hrát fantazi hru na počítači a tak k tomu přistupují. Někdo v tom hledá adrenalin, někdo zábavu, někdo při tom odpočívá s nohama na stole no a někdo snad realitu, ale na to je lepší kouknout se z okna nebo na televizní noviny, tam je přejetech a sraženech, mrtvech a zastřelenejch vždy dost.OneHeart wrote:@danielfojt: