Jelikož mi zde chybí spolek armády, rozhodl jsem se navrhnout řešení jak jej obnovit. V součastných podmínkách to není příliš jednoduché a časově náročné, proto zakládám tento topic, abych se dověděl, jestli má cenu vůbec něco rozjíždět ve hře.
Můj návrh řešení spolku armády je zde http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... &start=165 .
Taky využívám toho že dle Ic novinek je válka s podtemnem na spadnutí a vojenské uskupení, které by snad mohlo někdy spadat pod Karatu má šanci právě této době ukázat, že se bude Karatě hodit.
Dle počtu hráčů, kteří by měli zájem o uskupení, které by si zpočátku jen určilo přesné cíle, velitele a jiné náležitosti spolku bychom postupovali dále. Pokud se alespon 4 hráči vyjádří že by měli zájem, dohodneme se na hru a sehrajem vše náležitě IC.
Takže nechť se zde prosím vyjádří hráči, kteří by měli zájem.
ACC forum, ACC hra, jméno postavy
Dík artx
Nová guilda ?
Nová guilda ?
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Re: Nová guilda ?
Aj aj aj...
Však uskupení, které hledáš, už dávno existuje (a nemyslím paladiny!). Buď víc ve hře, poptej se...
Však uskupení, které hledáš, už dávno existuje (a nemyslím paladiny!). Buď víc ve hře, poptej se...
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
A pokud máš problém, že to vede někdo jiný, tak to ber jako výzvu. Vezmeš postavu, tu tam vypracuješ a pokusíš se převzít velení, vyházet nevyhovující, udržet ty vyhovující a vést to dle své představy.
.
-
Prasokralik
- Bůh
Paladiny nezminujte, všichni vědí jak to s nima je! Ale já mám důkazy!
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.