J.F.Payne wrote:
Alchymie je dost OP a každej si s sebou radši vezme pár instantních lahviček, než mága (o tom, že boosty nakouzlený mágem lze jednodušejc sundat, radši pomlčím...).
Zajímalo by mě kde furt chodíte na tyhle vejmysly
A když tu furt zminujete shazovaní alchymie, za poslední dva měsíce to slýchám dost často - kolik bylo mass fightů za ty dva měsíce? Nebo radši za poslední půl rok. Kolik? Jeden? WOW!
Vy si na něco stěžujete, ale úplně na zcestný věci. Chcete opravy něčeho co stejně nevyužijete. Jednou za čas někdo sešle dispell na pc. Myslím že jsou daleko důležitější věci, kterých se využije daleko lépe.
Místo abyste hledali řešení tak Vám furt jen něco vadí. A vaděj vám věci, kterých ani sami nevyužijete třeba. Takže nakopněte své líné mozky a začněte přemejšlet.
A na závěr, přemýšleli jste i nad lidma pro které je ted dost těžký si dávat dungy? Co teprve bez alchymie, co budou dělat?
Ps. to RoF: No třeba spěch si jako základní lektvar nepředstavuji. Potěr jak by smet. Invis max obyč.
ps2. Co se týče zrušení alchymie, k tomu se nevyjadřuji. Mám v tom 79hodin čistého vaření jen. Pro mě vaření nebyla zábava ale nutnost. Takže těžko se to dá něčím vynahradit.