Theogil I wrote:Thalie byla RP server i permek, tohle je otřelé klišé. Kráťův Roid dodnes učí zloděje v kanálech a Theogil pořád kove v Ivory. V poslední době mi to nejkrajněší řešení přijde jako velmi časté o jeho exemplárním pojetí si můžeme nechat zdát.
Já ti povím, slavná inkvizice jak to je, chtěl bych si zahrát drujda /měňavce a na 24 lvl se proměnit v Rakšu ... všeobecný názor na věc

, to nemá cenu, je to démon a stejně by tě upálili a rok hraní by byl v haj ...i, a já zase jsem chtěl někdy hrát černého strážce a já pána smrti a já bych rád používal plnou škálu kouzel nwn a .... a mám strách, že to půjde k šípku a tak na to raději kašlu. A znáš tuhle, to byla jedna taková skupina co dlouho hrála a pak se na 1/2 roku odmlčela a ta si také málem vykoledovala permku a to prosím proto, že se 1/2 roku neloglo ... jaká hrůza

. Tohle jsou vaše "závažné" důvody k permce i s vědomím, že se to hráčům nemusí líbit, tak z toho nedělejte něco úplně jiného.
Doporučuji víc hrát, abys vůbec věděl, co se ve hře děje.
Nevzpomínám si, kdy Inkvizice (za moje PC Johanna) kdy koho poslala na permanentní smrt. Vždycky jsem se snažil se tomu nějak vyhnout (opět, Vellai Sarco a jeho ordál). Teď jsou dva případy, kdy jeden je proto, že se přiznal, a druhý proto, že chtěl hráč asi ukončit postavu.
Každopádně, vlastně vůbec nevím, proč bych měl před tebou cokoliv hájit, když o věci nic nevíš a pokud už, tak nějaké prapodivné zkreslené informace...
A zatímco někdo bere Inkvizici jako veliký problém, druhý to bere jako zpestření, nějaké "reállné nebezpečí"... A že je Inkvizice příliš mocná? Napadá mě x způsobů, jak to změnit, ale to chce fištrón a.... opravdové úsilí, které nespočívá jen ve vybíjení dungů a expení.