Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
- Kathermara
- Šlechtic
Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Goranova hlava na kůlu

Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
Postava Rogon Blakard stojící už minimálně tři hodiny na stejném místě....
Na vyžádání.
Občas normální.karolina wrote:Postava Rogon Blakard stojící už minimálně tři hodiny na stejném místě....
Mě dostalo, když Aria vycházela z města spolu s Johannesem a potkali Riena a spol a v tom hláška.....
Rien: No né pán a paní Alderingovi.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Já na to chtěl s vtipem zareagovat, ale situace mi nepřálaMě dostalo, když Aria vycházela z města spolu s Johannesem a potkali Riena a spol a v tom hláška.....
Rien: No né pán a paní Alderingovi.
![]()
![]()
"No né pán a paní Alderingovi."
*zmateně* "Mí rodiče, Riene, zůstali v Rinconě..."
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Nevím, proč se mi teď najednou vybavila opakovaná scéna z jedné známé komedie.J.F.Payne wrote: Já na to chtěl s vtipem zareagovat, ale situace mi nepřála)
"No né pán a paní Alderingovi."
*zmateně* "Mí rodiče, Riene, zůstali v Rinconě..."
Johannes: Jmenuju se Johann a sem z Rincony!
Rien + Aria: Drž h... *chvilka zamyšlení způsobená inkviziční příslušností jedince* ... olubici!
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Zásahová jednotka chránící čest karathských dívek čítající jednu trpaslici a jednoho paladina. 
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Nie je to síce z hry, ale hrozne ma pobavilo čítať si veľmi starý spam 
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
-
Prasokralik
- Bůh
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Diskuze o vílím prachu a víle Análce:
Sirya Walda: Šla jsem tamhle, že tam prý vařívají kouzelné nápoje z vílího prachu
Valerius: Vážně? Z vílího prachu? Já si vždycky všiml, že je tam jen plno pachů...
Sirya Walda: Víly ale nesmrdí, přece! *vykulí očka*
Diemo Kovadlina: *zachlame se* lensu slysel si te? prej vile nesmrdel! taka vila analka...
Lens: noo však vílky po fialkách voní, až jeden z toho slzy roní
Diemo Kovadlina: ba, ta smrdela aj za roh
Sirya Walda: Šla jsem tamhle, že tam prý vařívají kouzelné nápoje z vílího prachu
Valerius: Vážně? Z vílího prachu? Já si vždycky všiml, že je tam jen plno pachů...
Sirya Walda: Víly ale nesmrdí, přece! *vykulí očka*
Diemo Kovadlina: *zachlame se* lensu slysel si te? prej vile nesmrdel! taka vila analka...
Lens: noo však vílky po fialkách voní, až jeden z toho slzy roní
Diemo Kovadlina: ba, ta smrdela aj za roh
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
V knajpě došlo pivo.
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Fronta na Koru jako za komunistu na banany
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
schvalne kerejpa?jachyra wrote:Nie je to síce z hry, ale hrozne ma pobavilo čítať si veľmi starý spam
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Kiri wrote:schvalne kerejpa?jachyra wrote:Nie je to síce z hry, ale hrozne ma pobavilo čítať si veľmi starý spam
jaj som to potom v spame napísala
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
jachyra wrote:Kiri wrote:schvalne kerejpa?jachyra wrote:Nie je to síce z hry, ale hrozne ma pobavilo čítať si veľmi starý spam
jaj som to potom v spame napísala
ahaa, no pidit se tady v tom chaosu po letech nebudu
stiznosti sem -> 291472609
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe