...žena jak ho uvidí, si spustí sukni na jedné straně vyhrnutou...
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Kvůli své povaze a zaslepenosti ve hře jsem ztratil nejlepšího přítele kterého jsem kdy měl.
Chci se omluvit všem, kterým jsem ve hře křivdil a něco nepřál. Musím se omluvit G14, že jsem ji křivdil, když hrála v podtemnu. Nebylo to fér. Musím se omluvit DM týmu, že jsem mu tehdy před lety křivdil, když jsem dostal DM kill a od té doby jsem DM nevěřil, nebylo to ode mne fér. Co mě dál potká a dostane netuším... možná to bude můj konec.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
S bratrstvem ocelinikdyna věčné časya nikdy jinak....ten s Leprou. Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 19 18:13:48] Kora Meynolds: Kdo se jeho výpravy zúčastní, slibuje 10 měšců ve zlatě a stříbře!
...
[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 19 18:18:07] Kora Meynolds: Kdo se jeho výpravy zúčastní, slibuje 10 měšců ve zlatě a stříbře!
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo Pain is temporary. Victory is forever.
[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 19 18:13:48] Kora Meynolds: Kdo se jeho výpravy zúčastní, slibuje 10 měšců ve zlatě a stříbře!
...
[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 19 18:18:07] Kora Meynolds: Kdo se jeho výpravy zúčastní, slibuje 10 měšců ve zlatě a stříbře!
Tebe dostane ve hře vše co?I kdyby měla chlup kde by neměla =)