J.F.Payne wrote:
Ooo a šlo by to zvýšit i tak, aby si nekromant mohl udělat miniarmádku nemrtvých?
Klobouk: Limit je na počet henchamnů.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Takže vyžadovalo by to zvýšit limit henchmanů, což ničemu nevadí, dát koním a poníkům henchmanské scripty, předělat pár koňských scriptů - kupovací, následovací, ustajovací.
Frakce by zůstaly, takže nepřátelé by reagovaly stejně, jako dosud.
Výhodou je lepší ovladatelnost, hlavně přechody - ale jen mimo dohled nepřátel.
Nevýhodou můžou být henchmanské scripty. Kůň by se mohl chovat jako henchman (znáte z kampaně). Mohl by útočit na nepřátele. Zabránit by tomu mohla koňská frakce, že? Je teď nastavená vhodně?
Možná by stačilo jenom upravit dialogový scripty, aby tam bylo ,,vzít do party" a ,,vyhodit z party".
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Zkus kuciku... jestli to bude fungovat, já vím že to s tou partou u koní buguje.
Nejjednodušší by bylo přidání featu přivolej koně... aktivuješ a kun k tobě přiběhne...
-darkvision- wrote:*fňuk* kéž by byly koně i dole *fňuk*
Blbost, dole je to samej tunel, na ničem větším než na hadovi bys tma jezdit nemohl, páč by ses nevešel.
Mě de vo to že vy povrchnani tu furt nad něčím brečíte. Co kdyby se dělali věci které se týkaj celého serveru a ne jen toho vašeho povrchu? Sobci jste!
Ted to jsou koně.
Nedávno to bylo expení v poušti.
Co to bude příště? Hm? Sobci!
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první