Opilost

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
jitka
Obyvatel

Opilost

Post by jitka »

Dnes po restartu ve 2.00 jsem se pripojila do hry a najednou se mi obevila hlaska "uz skoro nic necitis " :wink: a za chvilku "nadvlada nad telem je ta tam" Laura byla opila aniz by neco pila :lol: Takova opicka zadarmo 8) Jediny co mi vadi ze sni nemuzu jit ani do mesta neustale se mi vali po zemi nebo se vsleka :oops: :oops: Prosim kouknete se nato :P Dekuji i za chudinku (ne)opilou Lauru :wink:
Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
chlor
Poutník

Post by chlor »

jo, to se mi taky děje... :)
Fidorka
Obyvatel

Post by Fidorka »

Nemáte vysedávat po zakouřených putykách a nechat na sebe dýchat opilé trpaslíky ! :lol: :lol:
jaara
Čestný člen týmu Thalie

Post by jaara »

Jo, to bylo prepsani v skriptu opilosti/najezenosti, ktere se projevilo ted pri oprave :), zkuste se vyspat ;). Nastaveno v databazi tak, aby vetsinu populace tahle chyba v matrixu minula ;).
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Anurin
Poutník

Post by Anurin »

Fidorka wrote:Nemáte vysedávat po zakouřených putykách a nechat na sebe dýchat opilé trpaslíky ! :lol: :lol:
Mluvil tu někdo o trpaslících? Jestli ano, doufám že jen v dobrém *brousí sekyru* :D
Fidorka
Obyvatel

Post by Fidorka »

Jasně že mluvil ! O trpaslících dobře naložených ... v lihu ! A to jsou přeci všichni trpoši ne ? :twisted:
Locked