Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Po měsíci nehraní jsem si odvykl na retardovanej systém prodávání trofejí a prodal si veškeré zásoby ingrediencí do alchemky.....by se jeden vážně po....
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Ale kdo?xxxMajkyxxx wrote:Po měsíci nehraní jsem si odvykl na retardovanej systém prodávání trofejí a prodal si veškeré zásoby ingrediencí do alchemky.....by se jeden vážně po....
Dostal jsi řádně zaplaceno. Tak neremcejxxxMajkyxxx wrote:Po měsíci nehraní jsem si odvykl na retardovanej systém prodávání trofejí a prodal si veškeré zásoby ingrediencí do alchemky.....by se jeden vážně po....
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
řádně a řádně......117k. Asi jsem nikdy nebyl tak naštvanej z příjmu peněz.
WIPED
-
Prasokralik
- Bůh
zkus si tuhle částku vydělat v reálu a budeš z příjmu peněz ještě naštvanějšíxxxMajkyxxx wrote:řádně a řádně......117k. Asi jsem nikdy nebyl tak naštvanej z příjmu peněz.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Upřímnou soustrast... Já se je poslední dobou snažil ukecat, že to od nich koupim za trojnásobnou cenu zpátky, ale jsou to skřeti, nic nevracej...
Hmm v reálu jsem se svým výdělečným plánem na mizině... a to jsem chtěl už v létě začít našetřené prachy z práce vrážet do opravy chaty
Tak snad od dubna, pokud se tam neukážu jen na otočku...
Hmm v reálu jsem se svým výdělečným plánem na mizině... a to jsem chtěl už v létě začít našetřené prachy z práce vrážet do opravy chaty
Tak snad od dubna, pokud se tam neukážu jen na otočku...
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
...když červený zombií válečník začal hlava nehlava bušit do červeného pána zombií v blízkosti Ztraceného chrámu a hero se tomu mohl z povzdálí chlámat smíchy.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
hmm, to dělaj furt.. s kostlivcema se tam řežou.Barbar321 wrote:...když červený zombií válečník začal hlava nehlava bušit do červeného pána zombií v blízkosti Ztraceného chrámu a hero se tomu mohl z povzdálí chlámat smíchy.
Na vyžádání.
Zamknutý hostinec v Gruberingu v 11 večer 
je cosi shnilého ve státě dánském
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Tam se s ničím nepářou. Když večerka, tak večerka!Barbar321 wrote:Zamknutý hostinec v Gruberingu v 11 večer
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Stejné pocity mívám, když v Praze zavírají 80% hospod v okolí mojí kolejeAmber wrote:Tam se s ničím nepářou. Když večerka, tak večerka!Barbar321 wrote:Zamknutý hostinec v Gruberingu v 11 večer
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Opravdu příhodné uvítání na TH při lognutí.
Dík extrémistovi a ano napsal jsem to jak jsem napsal, protože venku to je opravdu už extrém. 
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Ahá, no tak tedy povedlo se to všem, co se na tom podíleli. Good
Amber

I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Žlutý slunečníček! Muhehehe.
Ale Aulus mi tvrdil, že sněžení nepůjde... a šlo! Díky, hoši.
Edit: co mě dostalo včera ve hře - hláška *hledí na ni jako na linecké kolečko*
kterou jsem si radši nechala objasnit.
Ale Aulus mi tvrdil, že sněžení nepůjde... a šlo! Díky, hoši.
Edit: co mě dostalo včera ve hře - hláška *hledí na ni jako na linecké kolečko*
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.